[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: melcu
Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu

MM de vierme ca m-am si speriat de el..
Salutare !

Are cineva idee ce satana vierme cibernetic este specimenul....

O fi bun o fi rau ?
Clownul ala cu coada face deranj mare.
Chiar daca tu ai versiunea mai mica disperati pesti ! Inca nu am gasit pe nicaieri o explicatie pentru acest comportament al lor !

Am un premnas care mi-a mutat jumatate din nisipul din acvariu intr-un colt. A facut un gropan acolo mama mama !
Cum spunea cineva mai sus... si la noi au existat. Nu stiu daca mai exista. Nu prea am timp de mers prin Herastrau.

Erau ceva vietuitoare in showroom-ul din Herastrau. Dar ma gandesc ca intretinerea costa destul de mult ! Bani care nu cred ca erau scosi din taxele simbolice platite de vizitatori.

Cred ca anemona mica de la tine este undeva ingropata sub nisip.
A avut grija japita de ea.

Sa iti traiasca si sa se imulteasca.

Salutare,

um02122
Piatra cu GHA am zburat-o. A ramas doar cea cu macroalga. Acum nu stiu cat de repede o sa se raspandeasca. O sa vad. Deocamdata imi place cum arata. Cand o sa intreaca masura o mut in sump si inchiei povestea.

koala
Era sa zic eu ceva de comportamentul lor. Pana mea imi ridica nisip ca la balamuc. Si a facut un gropan acolo ceva de vis.
Cred ca o sa iau ceva plate-uri sa pavez oarecum ;) Sa o vad atunci in ce mai da ea !
Referitor la peste.... o sa ma mai gandesc.

Insa nu renunt sa incerc sa gasesc un mandarin fish. Dar vad ca nu prea se facura....

Am constatat un comportament ciudat... la femela de Premnas. Se duce ea in mijlocul acvariului... se intoarce cu fata la pietroaie... si incepe sa dea cu coada in nisip. A facut un gropan acolo ceva de vis.

Plus ca fiind destul de mare are si forta si imi ridica nisipul in pompe... si il arunca prin tot acvariul ? Are cineva idee de ce are acest comportament.

Tot holbandu-ma pe dejong dupa cai verzi pe pereti am gasit pestele asta: Pomacanthus paru (French Angelfish) care imi cam place.
Il mai are cineva?
Mai are doar 2.

Doua au ajuns la mine.

Poi... imi doresc acel pestic.
Problema este ca nu imi place sa abuzez de bunavointa oamenilor....

Dar daca ma poti ajuta... dau o bere nu este panica !

Vedem daca se poate sa rezolvam cumva
ptmdanezu se plimba nu jucarie
O sa vreau si eu 1.
Pe bani insa. Unde in Bucuresti locuiesti ?
Teoretic practic... nu stiu ce sa zic.
Nimeni interesat de pesti ?

Eu imi doresc Veliferum... daca mai este cineva din Bucuresti care sa mai vrea inca un peste... acum pana nu se lasa frigul
BunicuW wrote:Sil a mine a inceput sa le manince dupa un timp, iar dupa ce le-a "terminat" a trecut pe xenia si spun le-a terminat pt ca dupa ce l-am scos din acvariu au reaparut si mai multe si mai frumoase.

De ce ai vrea sa scoti un asemenea peste din bazin? Mie mi se pare un peste foarte dragut Dincolo de utilitatea lui.
Ceva doritori ?

Sunt deschis si la oferte
Ce specie de melci sun aia ?
Sunt de Mare Neagra sau de alta mare ?
Akaiu wrote:Da, cu cat sunt lasate sa-si faca de cap mai tare cu atat vor fi mai greu de scos din bazin. As fi vrut si eu sa stiu mai dinainte...

Bine de stiut. O sa zboare astazi... afara. Pacat de viermele penat care este in piatra aia.
Dar mai bine fara decat... sa umplu bazinul cu alge... oricum am mai multe decat mi-as dori.
Piatra din dreapta prefer sa o am cu alge. Arata frumos algele respective desi inca nu le-am identificat ca si model.

Piatra din stanga are o tona de alge pe care nu le doresc. Cred ca o saptamana pe balcon este ceea ce trebuie.

O sa incerc sa fac teste de PO4 duminca. Am comandat deja pe ebay AlgaeFix.

Sper sa o scot la capat pana sa ia fenomenul amploare mai mare.

Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Go to: