[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: SEBY_FIN
Forum Index » Profile for SEBY_FIN » Messages posted by SEBY_FIN
Am "observat" marite HAN... ;) nu sunt adeptul polemicilor asa ca ma rezum la a spune doar: uite ca si dupa 4 ani o luna 24 de zile 12 ore 1 minut si 46 secunde.... ACEST FORUM SI POSTARILE DIN EL.... SUNT INCA UTILE!!!!Poate respectivul domn nu mai este un membru activ dar inclin sa cred ca.... va ajunge intr-o zi sa imi "citeasca" multumirile pentru informatia data. Este vorba de acel DAN din Finlanda... nu de "carcotasul" caruia i-am subliniat raspunsul.... El ca si multi altii... stau numara zile...sau fac caterinca. O zi buna si.... dupa cum bine spunea cineva de aici: apa limpede in acvarii!
Kosmo wrote:Te-ai intalnit cu mosu' acolo in Laponia? Poate iti aduce el codoi! Ca altfel cum o sa cresti tu cea mai dificila planta din topul Marelui Alb! Cu lumina de la aurora boreala? Ori pui ce ai zis ori iei plante nepretentioase!

mai... ce imi plac mie "carcotasii" astia! Uite ca am "aterizat" si eu in tara lui mos Craciun dar nu am putut sa imi car cu mine mastodontul... sau "butoiul" (cum spun unii in gluma pe aici). Asa ca in loc sa fie apreciata pasiunea si efortul unora pentru ceea ce fac, stim ca "romani autentici" ce suntem... sa "radem" ;) Felicitari pentru raspunsul dat Dan si multumesc pentru "pontul" cu FAUNATAR: sunt venit de 3 luni in Helsinki si... cam disper sa imi fac un acvariu din nou si nu stiam de unde sa iau pesti si "restul"....

Forum Index » Profile for SEBY_FIN » Messages posted by SEBY_FIN
Go to: