Stefan, ramasesem dator cu niste explicatii.
Jurnal de bord 30.05.2014 :
Bun, a trecut concursul de la rusi, am aflat si rezultatul (locul 12, din pacate nu am intrat in primii 10). Poza de mai sus este cea cu care am intrat in concurs. Ce s-a intamplat de fapt si ce m-a tras in jos?
In incercarea mea de a crea efectul de apus se pare ca am intunecat poza mai mult decat trebuia. Astfel a rezultat o imagine confuza in ochii juratilor, neputand sa pun in valoare sanatatea plantelor si lasand impresia unui setup ce ascunde ceva. Din pacate, nu am avut optiunea de a posta si cateva poze cu detalii (cum se poarta pe la alte concursuri) pentru a arata plantele indeaproape. Asta e, astea au fost regulile.
O alta problema cu care m-a confruntat si pentru care trebuie sa iau masuri pe viitor este forma crengilor, crengi nemaintalnite in astfel de concursuri (prea drepte, prea simple) si care au "sarit" in ochi, atragandu-mi inca un minus.
Cum am vazut ca se apropie cu pasi repezi inscrierile la IAPLC (31.05. fiind ultima zi) am zis sa-mi incerc norocul si acolo. Cu ocazia asta o sa mai aflu si alte pareri, fie ele negative sau pozitive.
Poza pentru IAPLC 2014 :
high resolution
Dupa cum se vede, am mai umblat la capitolul iluminare si peisajul nu mai apare asa intunecat.
Le urez si cu aceasta ocazie tuturor participantilor la IAPLC mult succes si sa participam in numar cat mai mare!