[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Zsido
Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Dau de baut sambata seara bere Hobgoblin si Jager,va astept cu drag!
Am cumparat-o de la Peti si costa in jur de 360 lei
O voi folosi doar pentru nopox
Ultima achizitie
image
Blue14 wrote:Tomestonus?

Eu l-am avut si a fost de folos.
Bah Caline de ce nu iti cumperi un Chelmon?
dan.pavelescu wrote:Ce s-a intamplat dupa 3-4 saptamani? Au reaparut carcalacii?

Da Subi draga daca vrei sa scapi de nenorocirile alea atunci trebuie sa o rezolvi pe cale naturala.
Am folosit si eu aiptasia x, e un fel de joe juice,cand l-am folosit am fost la fel de incantat ca si tine dar dupa vreo 3-4 saptamani mi-a trecut
Eu zic ca in 3-4 zile o sa fie Po4 nedetectabil
Shubi wrote:Baga o sticla de 5 l - apa plata

Am fost sigur ca imi va recomanda cineva acest lucru
Hranitul asta prin sticla functioneaza daca ai un coral de mici dimensiuni,eu am un open brain care e destul de mare cand e hidratat si nu pot pune peste el sticla de pepsi cola
mugurel wrote:Mai greu cu hranirea targhetata va fi cand vei avea si creveti, dupa ce prind schema

+1
Hepatus-ul pune gura pe mancare?
Se cam bat
Bah mie mi se pare ca verisoara lui Suri e gri si nu ciocolatie? daca is neamuri nu ar trebui sa fie de o culoare?
mugurel wrote:SSSSST! ca s-a intors .....

+1
io acolo vad si apa ,e perfect rezultatul
Foarte fain !
Imi place atitudinea!
Daca pesti manca atunci vor scapa cu viata daca nu atunci ma poti chema sa trag clopotele sa speram ca nu va fi nevoie sa ma vin

Forum Index » Profile for Zsido » Messages posted by Zsido
Go to: