[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
radu_dragan wrote:Onule,cum a scris si koala,tu ai lipit acvariul meu si este ceva mai lung,latimea parca este aceeasi,nivi nu am bagat apa in el si deja parca mergea ceva mai inalt.parca mai mergea nu stiu ce,etc. Noi acvaristii suntem precum femeia,ceva mai mare

Nu stiu ce vrei tu mai mare ))
kirucd wrote:Pai cum unde ii tii? Sint in acvariu

Am un oltean la munca, toata ziua e cu "ah, fir-as al dreacu". Asa si cu tine, daca acolo sunt banii, sunt linistit ca nu-i fura nimeni. Au cam 1 tona )))
Zici tu ? ) Daca afli unde ii tin sa-mi zici si mie )
Despre acvariu in sine...l-am gandit de la inceput pentru americani si pe cat posibil cu un specific zonal mai larg, nu neaparat un biotop local, asa ca am ales America de Sud. Cu 2 exceptii ( un lotus si un jd ) toate vietuitoarele au origini sud americane, inclusiv melcii. Cu siguranta mai sunt lucruri de pus la punct dar pentru o prima incercare ma declar multumit. Nu sunt in categoria word class, dar parca pot sa trec la pro ))
In perioada in care planuiam acvariul apartamentul arata ca in pozele de mai jos asa ca nu imi dadeam seama exact de cat spatiu o sa ocupe in camera. Partea buna a fost ca am putut sa-mi trag linistit tevile pentru schimbul la picatura prin sapa. Daca ar fi sa fac altul acum cu siguranta as mai pune un 30cm cel putin in lungime si un 10-15 in latime.

image

image

Sunt tare curios ce te-a facut sa crezi ca e acvariu pentru Oscari. Nu de alta, dar mie nu-mi plac deloc pestii astia ))
Mda, acum cand il vad imi dau seama ca mergea mai lat insa imi era teama ca la 70-80 cm latime venea prea mult in camera
Daca se hotaraste vreo pereche de severum sa depuna s-a dus linistea )
image

Update

image

image

image

image

image

image

image

image
Mersi. De mancare le dau bloodworms, jbl novostick, fulgi si spirulina din cand in cand.
Lupte de strada:

image

image

image

image
cu ce fel de pesti umblati pe aici ? ))))
Pai tu crezi ca dozele alea de tuborg sunt usoare ? )
Ce sa zic, ne chinuim )
Update 10.05.2015

image

image

image

image

image

image

image

image
Update ceva?
wolfy wrote:
OmuCuVak wrote:Mergeti la romstal, indiferent de oras si intrebati acolo. O sa gasiti ajutor fara probleme si o sa gasiti si piesele dorite robineti plastic si alte mufe din plastic. Succes

Ai fi surprins: am fost la Romstal cu piesa in mana si baietii nu au putut sa imi recomande nimic
De asemenea, pentru bucuresteni, robinetii de plastic se gasesc la magazinul central de langa Big Berceni si, cu ceva noroc, la cel din Drumul Taberei. La restul magazinelor nu se gasesc. Cel putin asta mi-au spus ieri cei de la Romstal Stefan cel Mare...

Cei de la Romstal nu mi se par deloc de ajutor, cel putin cei din Drumul Taberei si aici vorbesc de cei care ar trebui sa te ajute la raft.
Rosiatica nu prea are cum sa se faca, maxim verde inchis cand se umple de alge. Panz vad eu geophagusi mari....
Sa tot cresti asa pesti
Update:

image

image

image

image

image

Perechea de Red Spotted

image

Perechea de Red Shoulder

image

Gasca de Geophagus Red Head Tapajos