| Message |
|
|
Caut, caut si se pare ca mi-o oferi  . Poate mai invatam sa scriem si noi.
|
 |
|
|
|
Multumesc pentru sfaturi, dar sincer, mie imi place cum arata, putin cam chel fara plante, dar o sa apara si ele cu timpul..
|
 |
|
|
Nu va mai raciti gura baieti  ) defapt tociti dejtili... Dati sfaturi degeaba, acest tanar ori are prblm la mansarda si pur si simplu refuza sa gandeasca sau nu poate sa gandeasca ori face misto de noi... Are nenumarata posturi, il are pe google pt o mica documentare. Nu va mai consumati, ignor si aia e 
|
 |
|
|
|
Am rasfirat asa ca poate o sa se inmulteasca si sa aiba unde sa se duca.. si mie mi se pare ca este rasfirata, dar am mers pe premisa inmultirii ei, sa aiba loc.. O sa mai stau nitel deseara sa mai analizez ce si cum si oricum acolo sunt 2 legaturi, in wk mai merg sa mai cumpar, nu imi place cabomba.. Mersi
|
 |
|
|
Hello, am revenit cu update-uri, ieri am fost sa cumpar 2 "legaturi" de valisneria care avea multi pui, nu fiti invidiosi baieti  ), cu putin noroc poate gasiti si voi in magazinele voastre  . O sa ma gandesc si la propunerile voastre de a mai adauga, va multumesc inca odata.
|
 |
|
|
|
Dap doar la Vallisneria sp sau americana ma gandeam si eu, nu vreau harababura. Multumesc revin cu update-uri imediat ce le am. Va multumesc pentru tot la toti,
|
 |
|
|
Inca una, am gasit cu 5 lei, 25 de kg de nisip de la 0-4mm  , radacina pare mica, dar are peste 60 cm..
|
 |
|
|
Gata, revin cu update-uri, am cam facut drumuri sa umplu acest acvariu  ), sa stiti ca am aliniat filtrul cu acvariul deci e drept acum
Pentru inceput zic ca e ok, poate o sa mai achzitionez niste radacini, cand sunt banuti.
O sa merg sa cumpar niste plante easy, intre timp urmeaza cateva saptamani chinuitoare  , ciclarea vietii...
|
 |
|
|
|
Va multumesc baieti, dupa munca trag fuga la magazinul unde am vazut. Urmeaza poze!
|
 |
|
|
Era bine daca eram in Bucuresti  .. Noi in Constanta vietii nu avem hornbach  . Pai daca iau nisip fin alb, cum ajung nutrientii la plante? Adica totusi nu vreau plante pretentioase, dar e ok cel fin? Ca asa merg la materiale de constructii si iau un sac de 25Kg, e ok acela, asa fin are granulatie 1mm undeva unde am gasit?
|
 |
|
|
|
Hello, am fost norocos si am primit moca un acvariu Juwel rekord 800 cu toate accesoriile. Inca nu am facut poze, dar revin.
Filtrare ramane cea stock, nu o sa am multi pesti, doar o pereche de scalari.
La substrat va rog sa ma ajutati, nu stiu ce dimensiuni ale nisipului sa pun, sa pun pietris negru, as vrea sa il fac cumva natural, cum e la ei la amazon.
Iluminarea cea stock, nu o sa am plante prea multe, doar ceva valisneria si anubias cred.
O sa fie un acvariu destul de simplut si cu bun gust sper.
Apelez la voi sa ma ajutati cu substratul, nu prea imi permit sa dau 2 milioane pe nisip, imi trebuiesc cam 20Kg, alte idei aveti?
Multumesc,
|
 |
|
|
|
Cate :*, pupacioasa aceasta domnisoara....
|
 |
|
|
|
Uite un copil care citeste si dupa face.. Bravo, ape limpezi! Velcome!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Interesant, mancarea sa miroasa a mancare..
|
 |
|
|
Poti folosii o palnie, o bagi in substrat si torni, astupi cu o tija ceva gaura palniei (cea de jos) ca sa nu intre substrat in ea, cand ai ajuns cu capatul palniei pe fundul acvariului scoti tija si torni usurel FB1... aceasta este ideea mea 
|
 |
|
|
Nu conteaza lumina care o scoate toate se incalzesc, unele mai putin altele mai mult depinde de W, dar la 15w iti spun ca trebuie niste radiator
"Daca gresesc rog sa mi se taie capul"
|
 |
|
|
|
Mai bine mai astepti nitel mai pui 100 lei si iti iei unul extern, decat sa stai sa te complici cu internele. Cauta pe emag, poate gasesti ceva la reducere, eu am prins jbl e701 green la 324 roni de la 400 si ceva, acum ceva timp. Spor
|
 |
|
|
Crezi ca te mai ajuta cineva? Ai dat uitarii toate topicurile deschise de tine  . Nu vrei sa ne asculti baiete, atunci fi sanatos  .
|
 |
|
|
Tot nu spui nimic de filtrare  , substrat, fertilizezi?
|
 |
|
|