[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: smileyface
Forum Index » Profile for smileyface » Messages posted by smileyface
Message
Vand acvariu 460 litri brut din sticla de 10 mm si fund dublu, facut la comanda + toate cele de mai jos.
Dimensiunile acvariului : 150cm L x 55cm l x 56cm h
Vine impreuna cu:
1)Background tip amazonian/radacina, lipit cu silicon pentru acvarii
2)Capac din komatex facut la comanda cu 2 neoane T8 de 1047 mm, 38W, JBL solar tropic + JBL aqua-glo
3)Stand metalic sudat facut la comanda din teava rectangulara de 4x4cm, cu 6 picioare reglabile pe surub. (mentionez ca standul a fost acoperit de mine cu pal negru pe partea din fata unde are 2 usi si partea dreapta, partea stanga ramanand descoperita) .
4)Incalzitor apa Tetra
5)Filtru Fluval FX6 plin cu material filtrant siporax si bureti (poze si video)
BONUS: Filtru JBL CristalProfi e701 9W 700 l/h care are butonul de amorsare blocat dar daca este bagat in priza dupa ce umpli filtrul si furtunele cu apa, merge fara grija.
+ toate lemnele pe care le-am avut in acvariu(se pot vedea in poze)
+ nisip alb aprox. 26 kg
+ 2 plase pentru prins pesti una mare una putin mai mica
+ o radacina de lemn mare care nu este inca tratata sau tinuta la apa
Practic aveti toti ce trebuie pentru a porni un acvariu cap-coada.
Se poate vedea in Bucuresti/sector 4, Zona Berceni/Aparatorii Patriei. Nu pot oferi transport asa ca cine vrea sa il procure are nevoie de o masina mare si 3-4 oameni pentru a-l cara(este destul de greu).
Ma las de acvaristica asa ca toate cele de mai de sus se dau impreuna, nu separat, iar pretul este unul fix pentru ca deja este mic comparativ cu investitia mea in acest proiect dar ma gandesc ca poate il ia cineva care isi doreste de mult un acvariu mare si poate nu si-a permis inca.
Pret: 1000 Ron
S-a rezervat! se poate inchide! Multumesc pentru gazduire!
Salut, se doneaza maine dimineata(sambata) un gibbicepe marisor, approx. 27 cm. Bucuresti! Zona Aparatorii patriei, Berceni. Primul venit primul servit dar am rugamintea sa nu il cereti daca aveti acvariu mic...
Salut ! Caut ciclide africane P. Acei Msuli ~ 3 cm ! astept oferte, multam in avans! Valabil pentru Bucuresti sau imprejurimi.
Salut, se vinde acvariu 60 litri complet, folosit aprox. 2 ani.
https://www.hornbach.ro/shop/Acvariu-Advance-Led-60-x-30-x-34-cm-alb/8809147/produs.html

Nu detin eu acvariul ci doar am pus anuntul, asa ca nu dati PM ci sunati la numarul : 0755 340 891 (Gabi)

Pret 200 lei
Am gasit solutia. Mi-a printat cineva piesele la imprimanta 3D si sunt destul de rezistente. Daca mai doreste cineva pe viitor sa ma contactati si va dau datele persoanei respective.
Salut! Nu stiu daca ati avut sau nu problema asta in trecut dar eu ii caut in prezent rezolvare. Au inceput sa crape clemele de plastic ce sunt pe suruburile care tin capacul filtrului bine etansat.
Aveti idee unde pot gasi la noi asa ceva? daca nu gasesc...as incerca sa vorbesc la o firma ce imprima 3D
A fost frumos cat a fost, acum bafta cu noul proiect! Sunt cu ochii pe tine!
Prompt ca de fiecare data.Mersi! Acum ii fac schimb de apa de 70% cu toate ca apa e curata. Schimb de apa des la 2 pesti in 450 litri si 2 filtre externe...Pretentiosii de ei )
Salutare. Ma puteti ajuta si pe mine cu niste informatii? Flowerhornului meu i-a aparut un fel de cos/excrescenta cu 2 saptamani in urma iar de curand si o rana asemanatoare cu prima dar de data asta la nivelul dintilor.
Nu stiu ce sa ii fac asa ca cer ajutorul aici poate reusesc sa il fac bine. Multam in avans!
Pe vremurile astea ai tu impresia nu am timp sau rabdare? ) am nevoie doar de cunostiinte ca sa nu gresesc undeva, rabdare imi fac. Multam pentru sfaturi!
Salutare,

Am dat mai multe search-uri pe aici si nu am gasit prea multe despre acest subiect desi parca imi amintesc de un thread de mai de demult....anyways....am nevoie de sfaturile voastre.

M-am apucat sa dezlipesc un acvariu de 2 m pentru a il muta in alt apartament pe bucati si sa il relipesc(nu eu personal), dar merge greu treaba si inca nici nu am ajuns la partea grea....sa dezlipesc si o parte din backgroundul din polistiren de la Aquadecor.

Am taiat siliconul de pe o singura laterala a acvariului si putin de la intaritoarea H. Cum sa fac sa il desfac mai usor si sa si curat siliconul ramas pe sticla dupa dezlipire? lama de ras? cutter? alte solutii?

Multam!
Multam @Severus! Apreciez!simpatici rau papagalii, pe viitor o sa bag si eu in acvariu de aia sunt curios cum mai cresc.
smilie
Bine ai revenit tinere! daca nu il aveam pe nebunul asta de Flowerhorn cred ca iti furam si eu cativa papagali...
@Koala, ce-ti mai fac papagalii?
Haha ce mare s-a facut fraierul ) acum am vazut ce ai scris mai sus, iti raspund abia acum, perechea de la mine era din aceeasi ponta deci ai avut dreptate. Spor cu imperecheatul!
Oare daca incerci sa bagi inca o femela de Labiatum mai mare crezi ca iti fortezi norocul? doar intreb, nu am experimentat cu asa ceva...
Hai sa stam de capul lor atunci, le punem si niste hormoni si gata ) Ma abonez si eu la pui daca se "corcesc".
Edit: pare rau pentru pierdere, inca nu citisem acolo...prin asta am trecut si eu stii bine, la mine a mancat bataie femela iar cand incerca sa se ascunda tabarau puii pe ea (aprox.200 cam la 2 cm) si o ciuguleau de zonele in care nu mai avea solzi. Pui sadici. Bafta de acum incolo, nu te arunca cu capul inainte la nimic, ramai asa momentan cu perechea ramasa si dupa ce mai revine cheful te gandesti bine ce vrei sa faci.
Nu ma mai mira absolut deloc ) O sa trebuiasca sa te gandesti ce vrei sa faci pe viitor, ori sa tii puii si sa le gasesti o casa...ori desparti familia...ori nu stiu...)

Eu nu am mai luat nici o decizie atunci cand a fost cazul pentru ca femela, dupa o bataie primita de la mascul, a fost ciugulita de sutele de pui pana a murit...nu am mai apucat sa o salvez, am ajuns prea tarziu la ea.

Mi s-a parut un comportament foarte ciudat din partea puilor, la propriu alergau cu sutele dupa ea, nu avea unde sa se ascunda de ei, erau mult mai mici si incapeau oriunde.
 
Forum Index » Profile for smileyface » Messages posted by smileyface
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com