Message |
|
Vand filtru extern SunSun HW-302 si prefiltru SunSun HW-602A . Filtrul are 2 sertare pline cu siporax si unul cu inele ceramice.Motivul vanzarii este ca am renuntat la acvaristica din lipsa de timp totul este in perfecta stare de functionare. Pretul pentru tot este de 230 ron doar in Bucuresti . Tel. : 0722894507
|
 |
|
Vand filtru extern SunSun HW-302 si prefiltru SunSun HW-602A . Filtrul are 2 sertare pline cu siporax si unul cu inele ceramice.Motivul vanzarii este ca am renuntat la acvaristica din lipsa de timp totul este in perfecta stare de functionare. Pretul pentru tot este de 250 ron doar in Bucuresti . Tel. : 0722894507
|
 |
|
Vand filtru extern SunSun HW-302 si prefiltru SunSun HW-602A . Filtrul are 2 sertare pline cu siporax si unul cu inele ceramice.Motivul vanzarii este ca am renuntat la acvaristica din lipsa de timp totul este in perfecta stare de functionare. Pretul pentru tot este de 250 ron doar in Bucuresti . Tel. : 0722894507
|
 |
|
Vand acvariu 80x40x35 ( cumparat din Hornbach acum 1 an ) cu capac din comatex cu 2 neoane substrat jbl aquabasis si pietris negru, 2 cioate mopan , ceva plante , 10 neoni ,creveti RCS , filtru extern Sunsun HW 302 plin cu siporax ( 5 litri) si prefiltru Sunsun HW 602 .
Pretul este de 400 ron.
Contact 0722894507 doar in Bucuresti.
|
 |
|
Vand acvariu 80x40x35 ( cumparat din Hornbach acum 1 an ) cu capac din comatex cu 2 neoane substrat jbl aquabasis si pietris negru, 2 cioate mopan , ceva plante , 10 neoni ,creveti , filtru extern Sunsun HW 302 plin cu siporax si prefiltru Sunsun HW 602 .
Pretul este de 400 ron.
|
 |
|
Vand acvariu 80x40x35 ( cumparat din Hornbach acum 1 an ) cu capac din comatex cu 2 neoane substrat jbl aquabasis si pietris negru, 2 cioate mopan , ceva plante , 10 neoni ,creveti , filtru extern Sunsun HW 302 plin cu siporax si prefiltru Sunsun HW 602 .
Pretul este de 400 ron.
|
 |
|
Pretul este de 500 ron.
|
 |
|
Cumpar 3 buc Neritina Zebra
|
 |
|
Multumesc colegului addmil pentru pachetul generos de plante frumoase si sanatoase.
|
 |
|
Un pachet de plante mai mult decat generos a ajuns in acvariul meu .Multumesc foarte mult
|
 |
|
Acvariul a plecat la userul mihai2007 . Rog un admin sa inchida postul.Multumesc
|
 |
|
pretul scade la 300 ron
|
 |
|
350 ron pentru tot (acvariu mic este bonus )
|
 |
|
Vand acvariu de 65 litri eheim aquapro 60 cu pesti , plante , buturuga ,incalzitor , filtru intern , capacul este modificat si are 2 neoane si un cooler. Acvariul are 6 luni este cel din poza .Se mai adauga un acvariu carantina de 5 litri , test de PH si CH de la JBL folosite de 3 ori precum si toate accesoriile de curatare si schimbare apa pe care le am .Pretul este de 350 ron pentru tot . Sunt din Bucuresti
|
 |
|
Rog un admin sa inchida topicul .Merci
|
 |
|
As dori sa cumpar 2 neritine si 2 cory panda
|
 |
|
Cateva plantute au ajuns la mine drept pentru care multumesc inca o data
|
 |
|
Ma numesc Dragos am 33 ani si sunt posesorul unui acvariu de 60 litri , filtru intern eheim incalzitor Jager , substrat Aquabasis + pietris granulatie 2-3 , plante valisneria , moss , ricia , fertilizare cu PPS-PRO si FEROPOL , o radacina mopan , iar vietuitoare 2 cory , 1 moly , 1 xifo , 3 zebre , 1 mascul beta .De gasit v-am gasit cu un simplu search pe Google
|
 |
|
DACA SE POATE VREAU SI EU
|
 |
|