[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: capucino
Forum Index » Profile for capucino » Messages posted by capucino
Cumpar acvariu cu instalatie electrica c dimensiunile 40X95. Astept ofertele in PM. Multumesc si LA Multi Ani !
Cumpar ancistrusi voalati si clasici si albino. Astept ofertele in PM. Multumesc
Nimeni ?
Cumpar ancistrusi voalati (ideal pereche) albino sau clasici. Astept ofertele pe pm sau la 0765451858 Gabi.
Actualizare preturi :

1 Blood pigeon aproximativ 15 cm (cred ca este mascul, nu sunt sigur) - 150 lei
1 Solid Blue aproximativ 14 cm - 150 lei
3 pigeoni aproximativ 13 -14 cm - 100 lei/bucata
1 pigeon cu coama albastruie (destul de interesant) aproximativ 15 cm 120
2 discusi aproximativ 10-11 cm - 90 lei/bucata

Pui ancistrus albino aproximativ 2.5 cm 5 lei/bucata
Conform regulamentului pretul scade astfel

1 Blood pigeon aproximativ 15 cm (cred ca este mascul, nu sunt sigur) - 170 lei
image image

1 Solid Blue aproximativ 14 cm - 170 lei
image image

3 pigeoni aproximativ 13 -14 cm - 110 lei/bucata
image image image Ultima este femela. A depus de vreo doua ori, dar din pacate singura

1 pigeon cu coama albastruie (destul de interesant) aproximativ 15 cm - 130 lei
image image

2 discusi aproximativ 10-11 cm 100 lei/ bucata
http://img227.imageshack.us/g/94086076.jpg/

Pesti sunt crescuti in apa de la retea, fara alte chimicale sau medicamente. Sunt crescuti cu tetra discus si mixtura de inima de vita facuta acasa. Pentru mai multe informatii 0765451858 Gabi. Trimit si in tara.
Se vand urmatorii discusi :

1 Blood pigeon aproximativ 15 cm (cred ca este mascul, nu sunt sigur) - 200 lei
image image

1 Solid Blue aproximativ 14 cm - 200 lei
image image

3 pigeoni aproximativ 13 -14 cm - 130 lei/bucata
image image image Ultima este femela. A depus de vreo doua ori, dar din pacate singura

1 pigeon cu coama albastruie (destul de interesant) aproximativ 15 cm - 150 lei
image image

2 discusi aproximativ 10-11 cm 120 lei/ bucata
http://img227.imageshack.us/g/94086076.jpg/

Pesti sunt crescuti in apa de la retea, fara alte chimicale sau medicamente. Sunt crescuti cu tetra discus si mixtura de inima de vita facuta acasa. Pentru mai multe informatii 0765451858 Gabi. Trimit si in tara.
Salut. Daca totusi ai avea timp intr-o dupa zi (dimineata sau dupa masa) vreo 10 minute sa chemi un curier la tine si sa i le dai ti-as fi foarte recunoscator pentru Filtru extern TetraTec Ex700 si Substante pentru PMDD adica KNO3, KHPO4, K2SO4 si MgSO4 - nu pot preciza ce cantitati. Am un acvariu de 180 l si e cam greoi cu filtru intern..nu prea face fata. Daca totusi ai posibilitatea si timpul necesar te rog sa mi le trimiti mie. Numarul meu de telefon e 0765451858 Gabi. Multumesc frumos si o zi cat mai placuta.
Se poate inchide. Multumesc.
Vand o pereche de scalri. Pretul este de 50 lei fara transport. Perechea a si scos pui de catevare ori. Imi cer scuze pentru claritatea pozelor dar daca cineva este interesat o sa incerc sa mai fac si altele:

Masculul voalat : http://img155.imageshack.us/img155/2861/dscn0858aa.jpg
Femela : http://img837.imageshack.us/img837/2429/dscn0859a.jpg

Am de vanzare 15 buc de Herotilapia multispinosa 6-7 cm. Pret 8 lei bucata sau accept variante pentru schimburi. Cine este interesat sa imi lase un pm.
si in targu jiu ?
ancisturisi ai de dimensiuni mari, perechi reproducatoare ?
laur58 : Pestisorii au ajuns cu bine. sunt foarte frumosi si activi. multumesc frumos. La multi ani
ok. mersi
daca tot ajungi la bucuresti maine sau cel tarziu poimaine ...ia`mi si mie cativa si mi aduce frate`miu ca vine zilele astea de acolo
florinel dai filtrul extern separat ?
filtrul il dai separat ?
daca totusi nu vrei sa`l mai ti, cu toate ca eu iti recomand sa`l pastrezi mai ales ca te`ai atasat de el, si consideri ca ar avea cu ce sa ajunga la targu-jiu il iau eu,
apropo..de ce vrei sa`l dai ?

Forum Index » Profile for capucino » Messages posted by capucino
Go to: