Message |
|
Stai linistit, e doar pentru ca da bine pe sticla  ))
Acum serios vorbind cam la fiecare schimb de apa fac si sifonare. Chestiunea e cand reusesc sa fac schimbul  )
|
 |
|
|
 |
|
Chiar ca e frumos GT-ul ala 
|
 |
|
Tot la lumini ma refer si eu
Nu stiu cat de mult te pot ajuta insa iti doresc succes cu proiectul tau si sa-l vedem cat mai repede la apa.
|
 |
|
Cum sa renunt cand pentru asta am muncit ?  ))
|
 |
|
Dan P wrote:Alea plutitoare sunt 2 in 1, si mancare si jucarie
Nu numai, dar blochez si intrarea in cutia de overflow cu ele  ))
|
 |
|
koala wrote:@Ancamarketing si paradoxx: Va rog eu, frumos de tot, sa va ciondaniti in alta parte... nu vreau sa ma apuc de curatenie si nici sa va trag de urechi. Multumesc pentru intelegere!
@marcusyon: Pe langa faptul ca sunt sceptic cu privire la combinatia de plante+severum, ar trebui sa te gandesti si la alt aspect...
- asa cum e bazinul acum, decorul e perfect realizat... pestii sunt relaxati si se comporta normal,
- jocul de lumini si umbre "da bine", iar comportamentul pestilor nu sugereaza ca ar avea vreo problema.
- daca umpli bazinul de plante, s-ar putea ca ei (pestii) sa-si modifice comportamentul... s-ar putea "sa se traga" la umbra si sa devina mai speriosi.
- daca vrei, musai-musai, sa fie mai mult "verde" in bazin, poti incerca sa acoperi buturuga cu Microsorum... sau, arunca inauntru niste plante "plutitoare".
Nu vreau mai multe plante, cred ca procentul actual este suficient. Problema este ca in ritmul asta o sa le pierd pentru ca incep sa apara gauri in frunze, verdele nu mai este chiar verde, samd. Vreau mai multa lumina doar pentru plantele astea. In rest, ramanem la configuratia actuala de proiectoare, pesti si plante ;)
|
 |
|
Se pare ca ma atrage mai mult varianta cu plante decat fara 
|
 |
|
Nimic special in afara de faptul ca trebuie sa cumpar alte socluri t5 ca sa pot baga tuburile la treaba  )
|
 |
|
Amuzant pana acum, dar hai sa lasam rafuielile pentru alta data, ok ?  )
|
 |
|
Da ma,sigur. Ca mie nu-mi plac plantele cu frunze, doar betele  )
|
 |
|
Anca, forumul are propriul dex
|
 |
|
Aseara mi s-a pus pata. Am vazut la cineva echinodorus ca al meu de 3 ori mai frumos asa ca azi am cumparat 2 tuburi de 54w osram cool daylight 965  ) Ma gandeam eu ca o sa ajung aici
|
 |
|
Petrica e...fata de fapt dar nu am avut ce sa-i fac daca avea fata de petrica  ))
|
 |
|
|
 |
|
Ala care toarce pe acolo e petrica  ))
|
 |
|
Ancamarketing wrote:o fi de la Volum 720 litri!!??
Volum 720l sau Versiunea 720l alegeti voi
|
 |
|
Dan P wrote:Oschi va transmite ca asta e cel mai frumos acvariu cu americani vazut de el, ochii asa ii are din nastere
Daca il ai de mic sigur zice adevarul si nu te minte  )
|
 |
|
koala wrote:Nu pare cine stie ce problema, sincer sa fiu.
- m-as apuca si-as "decoperta" o bucatica din crapatura aia... ca sa verific zidaria.
- zugraveala se reface imediat, totul e ca peretele sa fie in regula.
De acord cu tine. De obicei fisurile periculoase pentru structura sunt inclinate aproape de 45 grade. In al doilea rand nu stiu de ce apar la el si nu la vecinul de jos.
Sigur ala de sus nu are un acvariu mai mare ca al tau, Adi?  ))
|
 |
|
Fisura aia e in mijlocul peretului sau langa colt ? 
|
 |
|