[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mosu
Forum Index » Profile for mosu » Messages posted by mosu
pe 2009.11.21 in magazin la Reef Aquarium
blitz,
1/200s,
ISO 1600
f/4,5
JPG 90% (salvat asa pt a micsora dimensiunea fisierului).
Canon EOD 5D
este mark 1, nu 2
obiectiv 28-105

-----
Ce vreti bre, daca nu ma pricep?! Fara blitz se vedeu alte acvarii oglidite etc. Nu aveam trepied, etc. etc.
Faceti voi mai cool si fara blitz
Las ca va mai arat o poza imediat.
pc.ciprian wrote:sustin ceea ce spune alber, sunt foarte deosebite si ma innebuneste didiplisu ala rosu ca racu dar lasa ca imi iau si eu ada step2 cat de curand, bine bine

@mosu, nu mai folosi blitz , si pe aceasta cale fac o promisiune oficiala ca atunci cand ajung in iar in bucuresti trag niste poze la acvarii

Pozele sunt facute cu un Nikon D50, [corectie] va zic maine dar parca e Canon 5d de fapt[/corectie] dar obiectivul unul un pic nepotrivit cred. Blitzul a scos mare parte din reflexii, altfel ati fi vazut rechinul oglindindu-se sau coralii di n partea dreapta ... Trebuia sa fi stins lumina in acvariile din jur, dar n-am vrut sa provoc atatea neplaceri
Desigur, se adauga nepriceperea mea

-- LE ---
aduagire:
Daca nu foloseam blitz, antenele lysmatei aratau a aripi de fluture
image

Mi-am "permis" sa le postez aici.. acvariile sunt expuse in magazin, multi le-au vazut evolutia, fiind setate de ceva vreme. Imaginile sunt facute sambata (21 noiembrie 2009).
Eu m-am dus sa vad marine Imi trebuia o lysmata... dar cu ocazia asta am facut cateva poze si pe la apa dulce. Am uitat sa pozez cele 30 acvarii de 240l acum pline cu pesti de apa dulce.
Il invit pe George sa comenteze un pic materiale folosite, echipamente..
poate bulbi (aponogeton de exemplu). Sau seminte de barclaya. Dar ma indoiesc ca vrei neaparat 'seminte sau bulbi). De fapt vrei plante nu-i asa? Si probabil ca te temi ca nu ajung ok..
hot wrote:Back on business.Ieri am lipit un acvariu de 60x30x30 aproximativ 55 litri.Intre timp am cam identificat ce specii de pesti am in avcariu .Nu mai am unii pesti din cei descrisi la inceput,dar la aia s-au mai adaugat 2 scalari.
Imi puteti spune si mie de unde se poate cumpara de pe net plante(seminte)pe care sa le pun in acvariu intrucat in judet nu gasesc decat pesti de cumparat si hrana.
Va multumesc.

http://www.reef.ro/web/reef/categorii/_cd_/plante_acvariu
si 2 pozulici...
George nu se lasa

Desigur, puteti vedea acest film si la http://www.reef.ro/filme
mosu wrote:eSolutions angajeaza programatori iPhone (in Bucuresti).
Candidatul ideal are experienta anterioara in programare iPhone (Objective C).
Doritorii sunt rugati sa trimita CV la office [at] esolutions.ro

Multumesc, am rezolvat.
Ne puteti lasat totusi un cv si de acum in colo ;)
ADA - Preturi din magazin
Lonrenzo, ia-o usor.
Vezi ca nu m-am adresat cu 'gogule' sau 'gigi'
Ar trebui sa iti vezi de ale tale nu sa faci morala userilor pentru calitatea raspunsurilor lor.

E drept ca aici se poate dar totusi ne pastram o decenta in atitudine.

eSolutions angajeaza programatori iPhone (in Bucuresti).
Candidatul ideal are experienta anterioara in programare iPhone (Objective C).
Doritorii sunt rugati sa trimita CV la office [at] esolutions.ro
Nope, nu se poate. Sunt putine mutate oricum.

Solutie de calibrare - www.reef.ro sau la alte magazine online.

Sondele nu sunt intershimbabile.
Get real guys, e doar de 2 ori mai scump decat un device cu solutie..
ReBella wrote:La mine apar cu galben topicurile in care sunt posturi noi

asa e presupus sa functioneze.

* legat de topicurile mutate, habar nu am, cred ca se ingalbeneste acolo unde a fost mutat.

@ Radu.U
Daca mie un electrician imi zice: firul asta e prea subtire si nu o sa mearga, sau si mai clar: Mosule! Nu ai cum sa aprinzi separat becurile caci lampa asta e facuta din fabrica se le aprinda pe ambele deodata! Chiar daca are 2 intrerupatoare! - Eu o sa il cred.

Eu, Mosu, Programator de dinainte de anul 2000 iti zic: NU e presupus sa aibe alta functionalitate in ACEST forum. Acest forum este JForum 2.1. Prima data nu m-ai crezut, poate ma crezi acum.

Ca sa nu mai zic ca puteai sa pui un jpeg usor comprimat .. nu de 3 mega de mi se incarca pagina in 3-4 secunde..
ADA in Romania!!!!

M-am dotat cu niste piatra vie de la Reef Aquarium (adica chiar vie!!) sambata, da' mi-am ales un moment tare prost: a fost o forfota ...
Motivul, binenteles, ADA.
Poza e facut de Ciprian ...

procurror wrote:Mai ai?

Mai am.
poll-ul este bushit, cred ca era facut inasinte de schimbarea serverului..

Forum Index » Profile for mosu » Messages posted by mosu
Go to: