Message |
|
sanitari hoplosternum si zebra, 10 cm fiecare, cu mancarea lor preferata, plus ascunzatoare. au fost bolnavi, s au facut bine. pot oferi si solutia de la tetra, daca doritorul mai vrea sa ii tina in carantina, insa pete nu mai au pe ei. va astept in Drumul Taberei.
|
 |
|
laur, nu ii vand, ii dau cuiva sa ii faca bine si sa se bucure de ei.
|
 |
|
nu mai am alti pesti :-(. as vrea sa ii ia cineva si sa ii faca bine, eu nu prea ma descurc. help, pliz.
|
 |
|
Donez 2 sanitari mari obisnuiti si inca unul negru cu dungi galbene. Sunt putin bolnavi, au un fel de puf albicios pe ei. Astept pe cei interesati in Dr. Taberei. Sunt o donatie, mi-as dori sa fie bine ingrijiti si sa nu fie vanduti.
Multumesc,
Veronica
|
 |
|
Ofer pestii cadou la cumpararea acvariului. 350 totul.
|
 |
|
mai am gasit si un incalzitor nou printre accesorii. Il dau cu toate enumerate mai sus, la acvariu.
|
 |
|
Pot trimite mai multe poze cu cel de-al doilea acvariu si restul accesoriilor in mesagerie.
|
 |
|
Alte poze
|
 |
|
Vand acest acvariu folosit 2 ani (+cd). Stau in Bucuresti, Drumul Taberei, cumparatorul este responsabil pentru transport.
- acvariu Juwel 60 cu pompa si filtre incorporate, incalzitor si termometru
- filtru Aquael 2.2W debit 250l/h.
- bureti noi pentru toate filtrele
- pompa Poerhead 301 pentru acvarii pina la 120l, cartus cu filtru
- pompa Hailea HL-BT200 pentru acvarii pina la 60l
- diferite furtunuri subtiri, dar si unul gros pentru scoaterea apei din acvariu
- perdea de aer
- mancare (unele tuburi sunt sigilate)
- Sera Goldy Gold (125ml)
- JBL Novo Pearl (90g)
- SAK energy (20ml)
- Hikari Oranda Gold (80g)
- pompa aer Hailea IPX4, putere 2W
- lamela cu maner pentru curatarea peretilor interiori
- dispozitiv magnetic pentru curatare peretilor interiori
- tratament impotriva bolilor pestilor Tetra General Tonic (100 ml)
- dezinfectant pentru stoparea ciupercilor Tetra Fungi Stop (100ml)
- incalzitor (mare)
- incalzitor (30W)
- 2 termometre
- radacina decorativa
- plase pesti, una mare si una mica
- mopan
- 2 nuci de cocos
- acvariu 15l, geam gros, pentru puiet
- nisip
- piatra
- decor fundal detasabil, nu este lipit.
Are 2 zgarieturi, poate fi vazut in prealabil, nu este nicio problema.
pret pentru toate: 350 ron
Pesti, dimensiuni aproximative, nu sunt bolnavi, foarte rezistenti chiar.
- 4 gurami de 10 cm
- 6 pesti alb cu negru 5 cm
- 3 sanitari 15 cm normali si unul mai ciudat, cu dungi.
- 4 neoni
- 1 xifo
pret pentru toti pestii: 50 ron
Nu sunt pestii din poza, evident.
Se pot da si separat cu conditia ca pestii sa plece primii, nu am unde sa ii tin in alta parte, pe principiul "primul venit, primul servit".
Din pacate ii dau pentru ca am 3 perusi si 2 purcelusi de guineea si timpul nu mai imi permite sa ma ocup de toti.
Multumesc, astept mesajele voastre aici ori in mesagerie.
Veronica
|
 |
|
s-a dat. postarea poate fi inchisa. banii se vor duce aici> http://www.libertatea.ro/stire/bianca-merita-sa-traiasca-229166.html
multumesc.
|
 |
|
are pompa exterioara, da.
filtrul lui incorporat, cum sa stiu eu ce filtru e ala? stiu doar ca are nevoie de burete nou.
are neon incorporat, da.
o sa-l masor si voi pune si poze in cateva zile, multumesc pentru intelegere.
|
 |
|
v-am spus, e mare, baban! se poate inchide, si-a gasit casuta. multumesc.
|
 |
|
vand acvariul acesta cu pietris negru, pietre, lemne gata de pus in acvariu, si pompa exterioara. acvariul este prevazut cu filtru si pompa (trebuie schimbat buretele!) si neon incorporat in capacul de plastic. pret magazin 250 ron, folosit un an, pret de vanzare 100 ron. Stare foarte buna. Daca doriti, ofer si niste accesorii kitschoase, gen pod.
|
 |
|
si eu!
|
 |
|
+Sanitarul+ wrote:te rog mult nu il dona cuiva daca nu ii cunosti acvariul, iti spun pentru ca am vazut oameni care accepta acesti pesti ii baga in 50 l si apoi se duc cu ei la pet shop si ii vand pe 100-200 ron, doneaza-l cuiva care poate avea grija de el e super, bafta
aoleu, pai eu nu cunosc pe nimeni aici, cum sa fac?? dares spune ca il vrea si vine mama lui pentru a-l lua de la mine. :-( m-as intrista sa-l dau cuiva care sa nu aiba grija de el.
|
 |
|
ai dreptate. pe diseara, acum nu am timp. pe o laterala este filtrul incorporat al acvariului. pe cealalta - o nuca de cocos si peria magnetica de geam.
|
 |
|
nu l am masurat, nu stiu. destul de lung, oricum. as zice 20.
|
 |
|
acum s a lipit de geam. sta asa... mai mereu.
|
 |
|
ok, e ce spui tu. te cred. poti sa-i spui cum vrei si sa-l iei acasa.
|
 |
|
la avatar, se vede un pic.
|
 |
|