[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: AlexandruT50
Forum Index » Profile for AlexandruT50 » Messages posted by AlexandruT50
Din lipsa de spatiu si pentru ca mai am doua perechi care au depus zilele acestea, sunt nevoit sa renun? la o pereche de hemichromis.
Celor interesa?i le pot oferi si fotografii.
Buna seara Va rog ,daca se poate, sa-mi recomandati niste ciclide pitice. Am doua acvarii de 45 litri si nu stiu ce specie de ciclide sa aleg.
Vand 25 de xipho tineri la pretul de 1.50 lei bucata.
Mai sunt disponibili 10 xipho la 1,50 lei bucata.
Vand peste 30 de xipho nascuti in luna iunie. Pret : 1,50 lei bucata.
Vand xipho in varsta de 5-6 luni. Au inceput sa creasca si au nevoie de spatiu mai mare. Ii dau in serii de cate 5 buc??i la 2 lei bucata. Nu se pot pune poze decat de maxim 2kb. Cele pe care le am eu au 4kb.
Am de vanzare 9 xipho tineri in varsta de cca 5-6 luni si o femela in varsta de cca 9-10 luni. Pret 1.50 lei bucata. Prefer sa-i dau pe toti odata. Pozele au peste 2kb si nu le accept?.
Nu. Eu locuiesc în sectorul 3.
Anuntul se poate inchide.
Donez o pereche de xipho maturi. Au facut pui si trebuie sa renunt la ei. Locuiesc in sectorul 3.
S-au donat .
Donez trei hemichromis bimaculatus , 2M si 1F.
Tel. 0724193571
Buna ziua Nu v-ar interesa mai multi adulti de hemichromis ? Daca se poate v-as suna la telefon.

Forum Index » Profile for AlexandruT50 » Messages posted by AlexandruT50
Go to: