[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Boss, pana una alta, felicitari pentru pereche. Chiar daca nu o sa fie tura asta, sunt sigur ca la urmatoarele depuneri o sa te umpli de mormoloci. Daca nu erau atat de agresivi comparativ cu severumii ma inscriam de pe acum pe lista de asteptare
Ia sa ma laud si eu algele mele )

Inainte:
image

Dupa timp
image

image

image

image

image

image
Astia cam par amandoi masculi
Tare ciudata mi se pare treaba asta cu decor de apa sarata si americani ))
Apropo, daca stiti de unde pot procura cateva exemplare de Hoplarchus Psittacus dati un buzz
Sar'mana
Asta asteptam ))
Apropo,Radule, stiam eu de ce nu iti dau cazare la Costinesti
Ia ca eu acum m-am sesizat ca voi ma vorbiti pe aici ) Sa le luam pe rand:

Dupa depunere, parintii au pazit icrele vreo 3 zile pana s-au albit toate si apoi au disparut. Acum sunt si ei relaxati si parca isi cauta alt loc de depunere.

Din data de 22.07.2015 sunt mandru sclav al unui baietel, Rares Alexandru ( am zis ca macar o pereche din casa sa scoata ceva ) Acu ma cam impart in femeie de serviciu, bucatar, menajera, si mai stiu eu ce Ghinionul alora de pe santier ca de oboseala ii foot toata ziua cu toate cacaturile ))
Sigur nu ai tu ceva probleme cu variatii de tensiune ?
koala wrote:
marcusyon wrote:Stiu aia cu gustul oamenilor dar eu tot zic ca oscarii nu sunt chiar cei mai frumosi americani

Acu' ce sa zic, poate ca ai si tu dreptate... da' uite, de exemplu, am cautat severum red spotted. Mai usor gasesc droguri!

Si cand te gandesti ca eu cautam droguri cand i-am gasit pe ai mei ))))
Stiu aia cu gustul oamenilor dar eu tot zic ca oscarii nu sunt chiar cei mai frumosi americani
Eu zic ca alegerea e simpla. Deschizi cateva magazine virtuale, bagi un kil de whisky, comanzi, si apoi vezi ce iese ))
Bai, ce sa zic, e frumos sa te avem printre americani, insa parca nu la modul asta... sunt sigur insa ca o sa-ti placa la fel de mult, acorda-le doar putin timp
Mersi. Oricum, fiind la prima depunere nu am asteptari mari
Dupa ce am devenit tatic saptamana trecuta, de ieri am devenit si bunic

image

image

image

image

image

Si nu vrei sa ascunzi dosarele si tevile ? ) Nu de alta, dar e pacat de pesti.
Eh, se gaseste pana la urma. Ti l-as fi luat eu, dar parca vreau ceva mai rar prin acvariu )
Da nu am pompita dar merge foarte bine si asa

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: