| Message |
|
|
Un site foarte interesant si folositor despre creveti: http://www.planetinverts.com/shrimp_species.html
Atentie: este in limba engleza.
|
 |
|
|
Bine ai revenit, toate cele bune!
|
 |
|
|
|
Foarte frumos, felicitari. N-ai probleme cu betta sau din cauza lui?
|
 |
|
|
|
Alber sunt sigur, Melanoides tuberculatus nu am avut niciodata si in plus e destul de evidenta diferenta, asasinii mei au culoritul specific, dungi gablene ca si cei din pozele din link-ul tau. Nu ma deranjeaza ca se ingroapa in substrat, sper doar sa nu o faca din cauza unor neplaceri.
|
 |
|
|
Ca sa nu mai deschid alt topic, o sa intreb aici.
E normal ca un melc asasin adult sa se ingroape in substrat? Tocmai ce l-am vazut pe unu din cei 2 care ii am facand asta si am ramas masca. Oricum nu i-am mai vazut zile bune de cand i-am adus si acum abea ce am mai apucat sa il vad cateva secunde, pe urma a disparut in substrat. I-am vazut si in actiune si au parut ok, sunt cam  asa acum...
|
 |
|
|
E superba poza am sa o salvez. Cu ce doamne ai facut-o zici cai prin telescop?
|
 |
|
|
|
Multumesc, dar nu mai am scalari nici guppy. Primii au plecat aseara la un amic si guppy la fel acum cateva zile. Mai am doar neoni clasici +neoni black, creveti si cativa melci. Ultima poza nu e de actualitate, doar cele 3 de mai sus.
|
 |
|
|
Bine ai venit. Daca nu bate direct pe acvariu, nu e problema. In rest depinde de tine sa controlezi algele.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit. La ciclide ai nevoie de acvariu mai mare, 30 de litri sunt prea putini. Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de ei, fale sau cumpara un acvariu mai mare.
Corydosasii se tin in bancuri, sunt pesti la care le place compania semenilor lor, aia ai tai se simt cam singuri pe acolo.
Ape limpezi!
|
 |
|
|
Haha, cred ca batranelul nostru simpatic se referea la Levy, da nu e nici un bai, e asa de bun in ce face ca pune lumea la punct si fara sa vrea.
|
 |
|
|
Am eu vallisneria gigantea(sper ca am scris corect  )
Sunt mari plantele, dar nu am multe. Alte detalii pe privat, am ID trecut la profil sau daca vrei prin PM.
|
 |
|
|
Te poti astepta la pui cam odata pe luna. Dupa ce ramane burtoasa va continua sa nasca luni de zile si daca scoti masculul din acvariu, pentru ca stocheaza "materialul genetic".
|
 |
|
|
cosmintr wrote:Revin cu precizari, apa s-a limpezit f frumos, suntem pe drumul cel bun, este necesar sa adaug putina mincare pe zi pentru o ciclare mai eficienta?
E optional, nu necesar. Mai bine lasi acvariul sa se cicleze normal.
|
 |
|
|
|
Un incalzitor de 50 w e suficient.
Problema este ca ai prea multi pesti care necesita un acvariu mult mai mare fata de cel care il ai. 100-150 litri in sus.
|
 |
|
|
Incalzitorul il iei in functie de volumul acvariului, pe care nu l-ai mentionat inca.
Vara se foloseste mai putin sau deloc, in functie de temperatura.
|
 |
|
|
|
La mine cand le-am adus de la magazin erau verzi complet. Au inceput sa se ingalbeneasca spre varf si pe urma sa se roseasca incet. Inca nu le am de mult timp sa vad cum vor evolua. Mersi pentru clarificare.
|
 |
|
|
flo77 wrote:Seamana si cu Mayaca Fluviatilis.
Posibil sa fie si asta...nu prea pot sa imi dau seama. Una din ele tot e, macar stiu cum ii zice.
|
 |
|
|
|
Prima e Hydrocotyle leucocephala si a doua e Elodea, dar arata ciudat, pare decolorata total.
|
 |
|
|
Sincer nu am avut un aparat foarte bun.
Pe viu se vede(ca si lumina ) aproximativ asa:

|
 |
|
|
Ce tare! Pune si ceva poze cu micutii dracusori. Daca au trecut prin atatea merita o poza doua, evident daca ii poti poza.
|
 |
|
|