Message |
|
Salutare. Au intrat cam 18 kg de piatra vie. Multumesc pentru aprecieri.
|
 |
|
Aseara dupa ce am carat un vagon de bagaje, sanii, schiuri, si dupa un drum de 4 ore ...m-am invrednicit sa pun in functiune Ph-controller-ul. Curiozitatea era mare datorita montarii CO2 scrubber-ului. Valoare ph aseara era 7,90 iar dimineata 7,62. Cred ca mai am de lucru in directia asta. Ma gandesc totusi sa schimb sarea (Coral Pro ) cu cea normala.
|
 |
|
Ok. Din proprie experienta iti spun ca sansele sunt mici sa dai tot odata cu un pret decent. Daca dai stocul viu apoi poti vinde echipamente pe bucati. Alegerea este a ta. Fa-mi un pret pentru stocul viu si unul pentru tot sistemul pe PM.
|
 |
|
koala wrote:Bate-le obrazu'... pai se poate asa ceva, sa nu plateasca ei birul catre Stapanu' Recifurilor Mici?
Pe ce lume traim?
Acolo mai degraba le bati muierea decat obrazul...  Ma limitez la gulas si palinca.
|
 |
|
Bag ma...da noi ne vedem la pranz an vizitele tale de lucru prin sat pe la mine. Te astept an secuime la probe...
|
 |
|
Nu bre...am zis doar. Sunt la pretenii Margaretei de ziua lu' Valerica. Bag un gulas cu o paine batuta cu lopata si o tzuica .
|
 |
|
Vorbeam asta cu Cosmin la o cafea. Si oameni daca strangi la o masa....unu comanda ciorba, altu friptura, altu doar bautura. Daca dai un fel tuturor ....cu siguranta va fi unul nemultumit. Din pacate...cu toate reactoarele si aditiile noi nu vom putea oferi niciodata ceea ce ofera oceanul.
|
 |
|
Io de joi pana duminica sunt la Hargita Bai...sus la 1400. Dupa ski merge tzuica aia. Daca te invrednicesti si capeti curaj sa scoti "voinicul" la aer proaspat....
|
 |
|
Lasa bre nu mai pune la suflet. Tre sa fie si un coral mai "ciakar" ca sa iasa ceilalti in evidenta. Arata foarte bine totul. Tre sa bem o tzuica fiarta asa ca sa mai calmam supararile astea.....
|
 |
|
Daca te hotarasti sa dai separat, iti cumpar eu tot stocul viu.
|
 |
|
Vand Vortech MP10 WES. Am folosit-o 24 de ore cat i-am facut o proba la apa. Pret 800 lei.
|
 |
|
Vezi ca daca ti le pune fara transport iti ajung dupa Paste...
|
 |
|
Baga cu incredere 6-8 nassarius.
|
 |
|
BOK nu fa pe plac tuturor. Pierzi prea mult timp...  . Ai pretios timpul sa stii...
|
 |
|
Eu zic ca nisipul ala e cat de cat "viu" si ai putea sa il lasi asa. Daca poti face o filtrare mecanica beton as agita substratul si as lasa sistemul sa se curete natural. Asa procedam si la bazinul vechi si la fel fac si la cel nou.
|
 |
|
6x24w. 3 x Blue plus, 2 Coral plus si 1x Purple
|
 |
|
Merci. Da...e Curve 5.
|
 |
|
Da...e cu ace din plastic....
|
 |
|
Foarte bine. Ma gandeam sa-i fac un tunning la pin-wheel cu niste "sarme" din plastic de la un spalator d-ala de bucatarie. Sunt curios daca "albeste" apa mai bine in corpul skimmerului.
|
 |
|
UPDATE....
Display
Sump
Ansamblu
Momentan fac schimburi de apa o saptamana...doua. Teste nu prea fac. Am pus un CO2 scrubber pe skimmer. Ieri am facut un test de potasiu si sunt ok si un test de fier unde am avut o valoare destul de mica si am facut o aditie cu Red Sea Reef Colors Fe.
Dat fiind ca baietii ma cam provocau la un film, un joc....am lasat testul de Iod pentru astazi.
|
 |
|