[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
I-am facut proba la apa in august , dupa o perioada de uscare de o luna si jumatate ! A trecut asa mult timp deoarece am asteptat o comanda mare pt pompa jebao la sfirsitul lui septembrie,apoi matrixul pana l-au adus pt ca nu avea nimeni o cantitate asa mare ,dupa aceea palul si acum
buna de tot !
Decorul cat este de mare ? pret ? informativ pt colegii care se gandesc la asa ceva .....
Sunt la munca si aseara pe la ora 1 noaptea l-am terminat de umplut cu apa (a durat aproximativ 2 ore ) si nu am avut timp de poze ......promit ca vin si cu ele
Am dat drumul la acvariu si l-am pus la ciclat ,acum urmeaza o pauza de zile de
Si eu l-am facut acolo si este , dar sa sti ca dureaza ceva timp pana vine, apoi posta dar in cele din urma nu o sa regreti deloc si o sa arate super.
Ma gandesc sa iti iau un halat ,sa nu te mai chinui curestul
Lac de la Kober yacht 0.75l pret intre 18-21lei ,am folosit si este perfect !
Ai fost si ai gasit ?
Eu tot de acolo i-am luat ,sfatuit de Koala !
Bine ai venit !
Acum am inteles perfect !
Uite ca a venit si timpul sumpului matrix ai destul,restul nici nu mai conteaza.........
Bine ai venit !
E simplu ,gandeste-te ca cele doua sunt neoanele si fa legaturile asa cum se vad acolo ,iar intre celelalte doua faci o legatura !
Fii curajos ca nu se intampla ninmic ,doar grija la alimentare de la priza sa ii faci si impamantare !
Si sa nu uiti sa tii macar o jumatate de ora aprinse neoanele, daca sunt noi noute !
Foarte bine arata bazinul !
poza
perfect ce a spus Koala !

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: