[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: melcu
Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Intre timp am fost ocupat sa ma bat cu cyano si ceva alge. Dreaq sa le ia. Asa imi trebuie cand plec de acasa cateva zile si neglijez lucruri.

Partea naspa este ca femela clown este foarte teritoriala cu masculul... ala sta saracul doar intr-un colt. Il lasa sa manance si tot dar nu il lasa sa iasa de acolo

Ma gandeam sa cumpar un peste mai mare si mai teritorial care sa rezolve problema asta. Sa fie el seful bazinului si nu japita de femele clown.

Ceva sugestii ?
Daca poti si ai drum pe la Doamna Ghica saptamana aceasta te scap eu de sare.

Felicitari !!!!

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Salutare,

Ai gasit cui sa il dai ?
Salutare,

Ma bag si eu ca musca in lapte dar mi-as dori sa stiu de ce ai facut BA pe spate si nu pe lateral ?
O sa fie dificil de ajuns la tevile alea iti spun pentru ca am fix aceias problema... dar nah. Eu nu am avut de ales ! Asa am luat acvariu.
Pana la urma l-am dovedit.
Problema este ca nu imi dau eu seama cat de mult tre sa skimmeze. Dar ajung si acolo.

In alta ordine de idei... ma cam deranjeaza anumite lucruri

Gen nu creste coralul si asa mai departe. Pana un alta ma gandesc ca poate ar trebui sa fac absolut toate testele la apa si sa vad dupa.... de pe unde apar probleme.

Ceva rezultate in urma rugaciunilor mele ?
Salut,

Nu sunt suparat. M-am prins ca sunt ceva confuzii ! Nu vreau sa mai zic ce si cum.

Multumesc de oferta am luat din alta parte.
Bafta cu ei.

Sper sa supravietuieasca !

Sa speram ca cineva care a mai avut norocul sa aiba pestici o sa te lamureasca. Mai sunt persoane care au avut pui de cardinali pe aici.
Prea multi de poate
Zic pentru ca mie nu imi place prosteala asta.

Este lege. Vinzi ceva afisezi pretul ! Nu stau eu sa te intreb de fiecare

Si apropos de decente... 1 pui de clarkii 85 de ron ?

Decent nu
Am, nu de vanzare. Ma gandendeam cate KG ai nevoie

Daca eu la 140 x 50 la 12 cm am 110 KG sau 105...

Tot o sa ai nevoie de cel putin 3o de kg.

Nu stiu cat de usor o sa fie insa sa le gasesti.
Si cam ce grosime vrei sa faci stratul de nisip?
Aia la coralis oricum schimba preturile dupa fata omului
Deci nu mai conteaza daca astazi sau ieri.

Ceva plate-uri ?

Si raspunsul la toate intrebarile anterioare este: Da, am montat injectorul bine, da am verificat de 3 ori ca este montat bine !

Abia pe la secunda 9 se vede treaba despre care vorbeam.

Iar am uitat cum postez video. Incerc si eu sa fiu dragut cu tagurile vietii dar nu am sanse se pare.

by koala: Asta e linkul corect, care tre' bagat intre tagurile alea: https://www.youtube.com/watch?v=PV9i0RwiMWE
Salutare,

Am o mare problema si nu prea reusesc sa ii dau de cap.
Acum 2 saptamani intr-un week-end am decis sa curat skimmerul beckket cumparat de la koala in vara, avand in vedere ca trecusera cateva luni de functionare parea o idee buna.
Asa ca am desfacut toate surburile spalat tot lasat la uscat pus la loc..... problem.

Skimmerul functioneaza... problema este ca nu mai face atata spuma cat trebuie. Oricat am incercat sa il reglez sa strang toate suruburile nu am reusit. Asa ca dupa 2 saptamani de incercari cand deja in acvariu incepusera sa apara algele bubble am decis sa il scot afara si sa pun vechiul skimmer care macar functioneaza.

Acum as dori totusi sa imi dau seama care este treaba cu skimmerul beckket ?

Idei ?

Ma gandesc ca o parte din suruburi nu mai functioneaza k lumea... si nu strang asa cum trebuie si cumva pe undeva rasufla si pierde oxigen. Mai mult de atat nu ma duce mintea.

Sa incerc sa cumpar alte suruburi ? Are cineva idee unde gasesc?

Am mai facut doua achizitii saptamana asta !
Eu le mai dadeam ! Sa manance si gura ei.
Daca punea gura sa manance bine. Daca nu iarasi bine.

Dar mai erau dati cand manca.

O sa ma rog la Doamne Doamne sa se divizeze

Am avut si eu un necaz de anemona viridis de la greci... dar nu a vrut sa traiasca prea mult desi manca... si nu avea treaba. Ma rog exista inca sperante ca este ascunsa si nu o mai vad eu.

Am una cumparata... nu vrea sub nici o forma sa imi arate o tzatza ceva.... si este si decolorata dar este asa de jumatate de an. Nu stiu ce altceva sa ii fac.

Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Go to: