[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ufoshop
Forum Index » Profile for ufoshop » Messages posted by ufoshop
ok multumesc pentru sfaturi, acum problema e ca daca le-am scos din nisip filtru mi le plimba si le rasuceste prin acavriu....
nu pentru ca apa este limpede si nu vad rostul sa mearga nonstop, de obicei il bag la dupa ce mananca ca sa curete resturile de mancare.
Neonul si filtrul functioneaza in jur de 10-12 ore pe zi, temperatura este in jur de 24-25 grade am si incalzitor da nu l-am mai folosit de 3 zile incoace,
neonul este cu lumina calda nu scrie altceva pe el l-am luat cu tot cu suport,da este ceratopteris in rest mai am 3 tipuri de plante care par ok, deci ar trebui sa le las sa pluteasca?
Povestea incepe asa: Am un acvariu de 40L umplut de o saptamana si ceva cu 21 guppy, 5 neoni, 2 sanitari, 1 melc care a venit o data cu plantele (din greseala era prins de o planta si vanzatoru' nu l-a vazut), problema e ca de la o zi la alta plantele se capata niste puncte negricioase din ce in ce mai vizibile de la o zi la alta, si nu stiu ce sa le mai fac acvariul a fost tinut o saptamana fara pesti si fara plante, apa a fost tinuta in jur de 3 zile la declorinat, pana au venit pestii am tinut filtru, pompa si neonu' (T5 de 21W, bugetul e redus) non stop. De mancat le dau de 3-4 ori pe zi (sunt grasi si frumosi)...am nevoie de un sfat din partea unui expert...daca aveti nevoie si de alte detalii...astept cu nerabdare intrebarile voastre.

image
image

Forum Index » Profile for ufoshop » Messages posted by ufoshop
Go to: