Neonul si filtrul functioneaza in jur de 10-12 ore pe zi, temperatura este in jur de 24-25 grade am si incalzitor da nu l-am mai folosit de 3 zile incoace,
neonul este cu lumina calda nu scrie altceva pe el l-am luat cu tot cu suport,da este ceratopteris in rest mai am 3 tipuri de plante care par ok, deci ar trebui sa le las sa pluteasca?
Povestea incepe asa: Am un acvariu de 40L umplut de o saptamana si ceva cu 21 guppy, 5 neoni, 2 sanitari, 1 melc care a venit o data cu plantele (din greseala era prins de o planta si vanzatoru' nu l-a vazut), problema e ca de la o zi la alta plantele se capata niste puncte negricioase din ce in ce mai vizibile de la o zi la alta, si nu stiu ce sa le mai fac acvariul a fost tinut o saptamana fara pesti si fara plante, apa a fost tinuta in jur de 3 zile la declorinat, pana au venit pestii am tinut filtru, pompa si neonu' (T5 de 21W, bugetul e redus) non stop. De mancat le dau de 3-4 ori pe zi (sunt grasi si frumosi)...am nevoie de un sfat din partea unui expert...daca aveti nevoie si de alte detalii...astept cu nerabdare intrebarile voastre.