Mersi pt sfaturi,
Stiu ca exista aceasta suprapopulare si ca nu e bine.Toti acesti pesti au fost achizitionati la sfarsitul lui octombrie 2008 cand a fost setat acvariul si de atunci o duc bine.Au crescut,sau colorat ok primesc doar Tetra pro color si Tetramin fulgi.Filtrarea e ok apa e cristal mereu(schimb 25% pe saptamana,Am pierdut doar un scalar si un mascul de xifo- pe undeva prin decembrie.am sa rezolv suprapopularea luna viitoare cu inca un acvariu de 140 l.
Fertilizantul lichid ce folosesc de la JBL - Ferropol nu este neutralizat de carbonul de Sera din filtru?Nu pot sa-mi dau seama daca nu-l folosesc degeaba.Siporaxul mini din filtru la ce perioada trebuie schimbat?Carbunele stiu ca la 6 saptamani.
Multumesc,
|
Salut,
Acum folosesc un tub Philips Aquarelle de 18 w la acvariu si am achizitionat curand urmatoarele tuburi pentru a face o combinatie de 2 tuburi de 18 w in vederea imbunatatirii iluminatului la acvariu in general
Narva colourlux de lux 950 18 w
Osram Biolux 965 18 w
Osram Fluora 18 w
Care ar fii cea mai benefica combinatie de 2 tuburi din cele 4 care le am ? pentru plante dar sa obtin si o culoare cat mai frumoasa in general pt acvariu - pesti,plante,pietris,etc
Bazin 60x30x35
Filtru intern Serafil 120 cu burete,carbune activ,si siporax mini
Incalzitor Sera 150 w
Pompa aer Eheim
Plante:Echinodorus,Cabomba,Valisneria,Cryptocorine,Anubias - destul de plantat.
Pesti:5 conchonius,3 scalari,3 gurami,4 xifo,3 platy,2 sanitari
Multumesc,
|