[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sinbad
Forum Index » Profile for sinbad » Messages posted by sinbad
Va multumesc tuturor, dar din pacate s-a prapadit si masculul. Acesta era foarte vioi si sanatos. Puteti sa credeti ca am luat-o razna dar va spun ca a murit de tristete dupa femela. Imediat ce ea a murit, el a devenit foarte apatic (pana atunci era agitat si nu se dezlipea de ea). Nu a mai mancat doua zile, parea foarte trist. Apoi, brusc, aseara a inceput sa se zbata in apa si sa se loveasca cu viteza de pietre si pereti, parca intentionat, si, dupa 10 minute a murit. Cam asta a fost treaba, destul de trista, eu unul nu am mai vazut doi pesti asa atasati unul de altul...el nu facea nimic fara ea..deh...multumesc oricum celor care au incercat sa ma ajute...raman cu cei trei Sumatera.
1. Nu mai este nevoie, femela a murit azi noapte... El pare sa se simta bine, dar e foarte trist si agitat.
2. Da, Razvan, exact ca ei arata. Cum se numesc?
Salut. Am o pereche de sanitari - nu stiu denumirea lor, dar arata ca niste somni, cu mustati, dar au o culoare maronie, tarcati cu niste dungi negre. Au cam 14 cm. El e bine mersi, dar ea are probleme mari si as vrea sa o ajut. Simptome:
1. s-a deschis la culoare si a devenit cenusie.
2. ochii i s-au impaienjenit si au o culoare uniforma, de asemenea cenusie.
3. nu mai mananca si e foarte slabita.
Ii am din 2000 si nu cred ca e de la batranete, el este voinic si in forma, au aceeasi varsta. Deci, daca ma puteti ajuta... nu am timp de comentarii de genul "ai postat gresit" sau "nu stii sa cauti prin forum". Este o urgenta si sunt cam agitat, nu stiu daca mai apuca ziua de maine. Va multumesc.
p.s. acvariul este de 80 litri, ciclat, apa limpede, 27 grade, putina sare si niste verde de malachit adaugat astazi. Mai mult nu stiu ce sa fac.

Forum Index » Profile for sinbad » Messages posted by sinbad
Go to: