[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan

Ecotech Marine Vortech MP40 WES - 375 euro

Lampa Key Led K4-36Wide 80 cm - 350 Euro

Kalkwasser stirrer AM - 150 euro

Dymax Metal Halid Lighting 3x150W + 2x80W Blue 150cm - 400 Euro

Glumele astea va costa un frag doua acolo. Asta asa...ca sa nu va uit nici eu...
Uite asa fac peste 10k vizualizari si intr-o zi vine unu "odihnit" si sterge tot.
Eu m-am cam saturat sa dau bani de 3 ori pe aceeasi scula...si cred ca daca voi lua vreodata o pompa va fi Grotech sau GHL. Am pus mana pe un Profilux si....sunt scule. Un coleg de la servici, super profi pe electronica , mi-a spus ca nu-s jucarii, au componente de calitate, etc.
Gabi recomanda-mi ceva... . Ma tot uit pe fish-street si nu stiu ce sa fac. Sa ma ieftinesc cu Marine Color, sa ma relaxez cu Bubble Magus....sau sa ma incordez catre GHL? La un bazin mic ma cam sperie erorile...
reefer wrote:Roca , aranjamentul ...sunt de mare arta
Le-am vazut live ...

Bre...ai "peme"...
ciprian wrote:Ionut, suplimentezi K, ? Cu ce ?

Reef Colours de la RedSea.
Invidiaaaa....
Mda....vad ca le e bine. Iti trag un pm plangacios acu....
Ai uitat de Focsani.... . Bravos, imi place ce vad la tine.
Meserieee... .!!! Arata foarte bine. Spor cu pescaria. Abia astept sa vad ciortanii la inot liber.
Am facut astazi un schimb de apa si ceva teste.
NO3 2
Ca 320
Kh 7-8
Fe spre 0
K 360
Iod 0,05
Cred ca stocul viu incepe sa pape la greu.
Inainte aveam KH 11-12 si Ca peste 400.

Am dozat Red Sea Color ABCD.

Ph-ul sta la aceasta ora la 7,75. Astazi odata cu schimbul de apa si aditiile vad ca nu mai urca peste 7,8. CO2 scrubber-ul pus pe NAC5 nu reuseste sa ridice peste 8.
Am disponibil un Kalkwasser stirrer si ma gandesc ca l-as putea folosi si in plan o pompa de dozare.
Se pare ca nu pot tine bazinul din schimburi de apa.

Revin cu imagini.

Salutare!

Am ceva solutii de clorura calciu, magneziu de la Silal si vroiam sa va intreb daca ati folosit si ce retete de preparare ati folosit.
Salutare! Ti-am dat un pm mai devreme Roni. Stiu ca tu ai folosit clorura de calciu la dozare si vroiam sa te intreb reteta folosita de tine. Multumesc!
Corect ..... greseala mea...
BOK wrote:Nivelul apei influenteaza sigur ! Cand se evapora , scade si nivelul in skimmer

Doar daca il pui in camera pompei unde ai si senzorul de nivel. Dar ...asa ceva nu am vazut nicaieri...
Si acu e tata lor....are mai multe la un bazin ca oricare de aici....
Dar cum ar putea varia nivelul apei in camera skimmerului??
Se aseaza treaba. Cum scapi de "ceata" facuta de buldozere?

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: