[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Clauss_72
Forum Index » Profile for Clauss_72 » Messages posted by Clauss_72
Ma numesc Claudiu, am 41 ani, locuiesc in Norvegia, si pasiunea pentru acvaristica o am de mic copil, cand intram intr un pet-shop, uitam sa mai ies pana i-mi reamintea vanzatorul ca e ora inchideri Primul meu acvariu a fost evident cand am inceput sa lucrez, pana atunci eram la mila parintilor sa-mi cumpere pesti accesorii e.t.c. apoi incet incet am trecut pe rand de la acvariu comun plin cu vivipari, la betta splendens si apoi la scalari de care m-am indragostit. apoi o perioada de pauza de 10 ani iar dupa ce m-am stabilit in Norvegia din 2009 am reinceput iar cu scalarii iar acum i-mi doresc sa fac un acvariu si cu ciclide africane. un acvariu de 400 litri.

Respecte si ape limpezi
Salutare tuturor ciclidarilor, si acvarofililor, Asa arata noul meu acvariu Juwel 150x55x60, 400 litri dupa o saptamana de la start, astept pareri, opinii, si de ce nu si critici, la felul cum e amenajat acvariul. Cat despre pesti ce vor urma:

Labidochromis Caruleus
Pseudotropheus Acei Yellow tail
Metriaclima Estherae red
Metriaclima Callainos

Filtru extern Eheim professionel 2 2048
filtru intern Fluvial 2
2 power head uri pentru un plus de miscare a apei

Valorile apei din acvariu:

pH - 8
gH - 8
kH - 7
NO2 - <0,3 mg/l