[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: DannySID
Forum Index » Profile for DannySID » Messages posted by DannySID
Nu e pus acvariul langa geam daca la asta te referi, geamul e pe in alta parte si nu bate soarele direct in camera, iar pietrisul e luat de pe net filtus cuart scria pe punga aia si l-am spalat in 4-5 ape, pana nu a mai iesit nimic din el. Eu ma gandeam sa nu fie de la fertilizantul ala pus dedesupt, e aquabasis plus. oricum daca dispare in timp e ok. Si cum am zis si in postul meu de mai sus, ce ma deranjeaza cel mai mult e filtrul care agita apa cam tare si plantele nu mai stau drepte. Ma gandeam sa-l pun in spate sa bata in geam si sa pun plante langa el sa nu se vada...o sa vad cand imi vin plantele.

PS: craniul e pus de umplutura il scot cand imi vin plantele
vereb wrote:salut,

Referitor la patania filtrului tau. La acvariul meu nano de fiecare data cind curat filtrul Dennerle patesc la fel.
Cum ar treb sa procedezi;
pui buretele in filtru si apoi introduci filtru in acvariu pina la nivelul In (adica acel taspic prin care iese apa) dupa care suflii in teava respectiva sa iasa aerul din camera pompei . acest procedeu fac cu cablul conectat la priza.
Va functiona

problema rezolvata ms
Uite si poze, scuzati calitatea pozelor, e lumina afara si e facuta cu tel

image

image

Cum am zis e aproape gol inca astept plantele sa-mi vina. Am si cateva probleme, prima e filtrul care provoaca agitatie cam mare in apa si imi misca plantele alea,l-am mutat sa bata in geam dar o sa-l mut in partea din spate cand o sa-mi vina celelalte plante. a doua e apa galbena care e de la taninul de la cioata, chiar daca am tinuto in apa vreo 2 saptamani dar am inteles ca nu dauneaza, si ultima e chestia de deasupra apei care pare a fi praf si mirosul de balta pe care o are apa...
da e bagat in priza da ma gandesc sa-l scot sa nu se strice daca merge in gol...
sault, am o problema cu filtrul. azi am schimbat apa in acvariu si am curatat si buretele de la filtru. acum nu mai trage apa, pompa merge dar nu mai scoate apa, l-am rasucit si invartit in toate pozitiile dar nimic filtrul este juwel bioflow mini.
Salutare, ma numesc Ionut Daniel am 20 de ani si sunt din Munteni, jud Galati. Nu am inca experienta in acvaristica dar sper sa capat din ce in ce mai mult, mai ales ca imi plac foarte mult pestii (<- pescar amator ). Acvariul pe care il detin e Jewel Aquarium Koral 60, ce contine filtrul, incalzitorul si capacul cu lampa din dotare. Deocamdata e la stadiul de ciclare si plantele inca le astept deci pozele cam nu isi au rostul. O sa pun cand am ce arata macar putin

Forum Index » Profile for DannySID » Messages posted by DannySID
Go to: