[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinC
Forum Index » Profile for CatalinC » Messages posted by CatalinC
S-a dat.Se poate inchide.
Din cauza lipsei de spatiu,vand acvariu 225 litri,100x50x45,sticla de 10 mm slefuita mcm,lipit impecabil,fara urme sau surplus de silicol+stand din pal dublat,cant abs.Pret 300 lei.0752 230 236/0760 662 561.Catalin
Va salut.Ma numesc Catalin,am 42 ani,sunt din Bucuresti.Sunt incepator,cam de vreo luna am amenajat un bazin de 40 litri,la rugamintea fetitei mele de 9 ani.De fapt am mai avut acvarii acum 20-30 de ani.Acum am trecut deja la un bazin de 120 litri,DIY,filtru extern DIY 1000l/h si ma documentez despre plante,fertilizanti,CO2,etc,etc.Multumesc acvaristilor experimentati pentru rabdarea fata de incepatori.Cu stima.
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

...
- Nu vor fi aprobate anunturi de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi"
...

Postarile care nu respecta aceste reguli pot fi inchise sau sterse fara atentionare.

Forum Index » Profile for CatalinC » Messages posted by CatalinC
Go to: