[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Danezu
Forum Index » Profile for Danezu » Messages posted by Danezu
Da,sunt cei din februarie,atunci aveau 3-4 cm si mult gris
Stau intr-un bazin de 250 litri apa impreuna cu 2 hoplo. Cei trei oscari clasici au murit in timpul tratamentului impotriva grisului......
Cei 2 sunt sanatosi si se plimba numai impreuna,sapa la groapa din greu,dar inca nu am observat papilele genitale! Singura problema o au cu mancarea!

Ciudat,a disparut "editul" !!!!!!

Acum au ~ 18 cm TL,dar s-au cam subtiat de cand nu mai manaca.
Au fost hraniti cu mixtura de inima(ptr. discusi) cat au fost mai mici,inima,tubii de vreo 4-5 ori,carne de pui si vita.
Acum nu vor nici rame nici tubii,mananca de jos,doar inima,atat cat sa nu moara probabil.
Ok merci!
La mine sunt numai 2 albino, asa ca mi-e greu sa-mi dau seama daca sunt pereche. Nu se bat, nu se cearta, umbla numai impreuna, este ciudat ca nu se bat nici pentru mancare.
Oricum, de cand nu mai mananca asa mult au mai slabit (adica s-au subtiat). Unul din ei casca gura si face "S"-uri deci ar cam fi mascul, dar pana nu o sa depuna e foarte greu sa vad ce sex au :-)
@Koala: Te rog sa-mi spui si mie cam cat dureaza perioada de "calduri" la Oscari? Ai mei nu mai mananca de 2-3 saptamani,decat de pe jos si foarte putin! Au varsta de ~ 8 luni.
Este posibil ca si femela sa sape gropi?
aha,poate si ai ar manca la ora aia :-) eu le dau pe la 10-11 de obicei!
O sa incerc si eu cu rame!
PS : ... am 33 de grade Celsius in bazin si cu toate astea perechea de astronotusi se simte excelent ... au depus icre ...

Oscarii tai mananca? Ai mei nu mai poftesc de 2-3 zile la inima de vita Dar in rest nu au probleme cu caldura(33 grade).

Forum Index » Profile for Danezu » Messages posted by Danezu
Go to: