[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Razvan Bebi
Forum Index » Profile for Razvan Bebi » Messages posted by Razvan Bebi
Buna, v-as ruga sa imi dati ceva sfaturi in urmatoarea problema. Am acvariu de 85 litri. E la ciclare in a 11 a zi. In prezent am un filtru resun 380l/h, dar e pt acvarii pana in 80 l. As dori sa imi cumpar filtru intern pana in 100-130 lei, mai puternic. Imi puteti recomanda ceva? Va multumesc.
Bine ai venit si ape limpezi. Pune o poza cu acvariul actual. Imi plac speciile de plante care le ai. Si multa bafta cu noul proiect.
O intrebare. Cam la cati cm trebuie sa stea instalatia de iluminat deasupra luciului apei? Mentionez ca am iluminat cu becuri economice: toate Philips, unul de 18W, unul de 20 w, amandoua cu lumina calda si unul de 30 W cu lumina rece. Va multumesc.
Parerea mea e ca Aqua Safe e ok. Nu cred ca contine atat de multe chimicale ca alte produse.
Bine ai venit si La Multi Ani ! Bafta cu proiectul tau.
La Multi Ani si bine ai venit. Avem acelasi tip de filtru. La mine merge ok, deocamdata, dar sunt inca la ciclare cu acvariul. Bafta.
Voi incerca sa pun si eu poze cu acvariul meu dar nu am aparat foto si nu ar arata bine pozele cu telefonul. Gasesc eu o solutie. Cat despre acvariu este in a 7a zi de ciclare si totul pare ok. Egeria densa care a fost plantata acum 5 zile a crescut putin, dar vizibil.
Multumesc si la Multi Ani si tie.
Si eu zic ca ar merge mai bine niste neoni. Succes.
O intrebare interesanta? Cand ai vivipari in acvariu...ce faci daca te umple de pui? Risti sa suprapopulezi acvariul. Am inteles ca magazinele petshop nu primesc donatii de pesti.
Tocmai am mai plantat acum cateva firisoare (care mai pe urma se vrea o jungla mica) de Lysimachia Nummularia Aurea, o frumosa Cryptocoryne undulata si 2 draguti muschi Cladophora. Sper din toata inima sa le mearga bine.
Bine ai venit. Mult succes !
Salut si bine ai venit. Am aceiasi dimensiune la acvariu ca tine. E la ciclat in a 5 a zi. Multa bafta si ape limpezi.
Stie cineva sa imi zica cum e chestia cu drojdie pentru CO2? Cum as putea si eu sa imi fac CO2 pentru plantele mele? Va multumesc.
Ce frumos este sa te trezesti dimineata, si dupa doua zile de apa tulbure acum sa o vezi clara. Deci, acvariul meu este in a 5 a zi de ciclare si apa isi revine foarte foarte bine. Nu pot decat sa sper ca sunt pe drumul cel bun.
Aici pe forum din cate am citit zice ca nu e indicata la ciclare folosirea de substante de tratare....nici la mine nu e limpede, dar mi s-a spus ca e normal sa fie asa la inceput. Timpul va spune tot.
Salut. Bine ai venit. La mine e a patra zi de ciclare. Cum se prezinta apa la tine?
Salut. Bine ai venit si ape limpezi!
As dori sa te intreb, este vreo regula privind dimensiunea pietrei de aer, Eu am una mica la volumul de 80 l. E ok?
Asa o sa si fac. Multumesc mult.

Forum Index » Profile for Razvan Bebi » Messages posted by Razvan Bebi
Go to: