Message |
|
Buna, v-as ruga sa imi dati ceva sfaturi in urmatoarea problema. Am acvariu de 85 litri. E la ciclare in a 11 a zi. In prezent am un filtru resun 380l/h, dar e pt acvarii pana in 80 l. As dori sa imi cumpar filtru intern pana in 100-130 lei, mai puternic. Imi puteti recomanda ceva? Va multumesc.
|
 |
|
Bine ai venit si ape limpezi. Pune o poza cu acvariul actual. Imi plac speciile de plante care le ai. Si multa bafta cu noul proiect.
|
 |
|
O intrebare. Cam la cati cm trebuie sa stea instalatia de iluminat deasupra luciului apei? Mentionez ca am iluminat cu becuri economice: toate Philips, unul de 18W, unul de 20 w, amandoua cu lumina calda si unul de 30 W cu lumina rece. Va multumesc.
|
 |
|
Parerea mea e ca Aqua Safe e ok. Nu cred ca contine atat de multe chimicale ca alte produse.
|
 |
|
Bine ai venit si La Multi Ani ! Bafta cu proiectul tau.
|
 |
|
La Multi Ani si bine ai venit. Avem acelasi tip de filtru. La mine merge ok, deocamdata, dar sunt inca la ciclare cu acvariul. Bafta.
|
 |
|
Voi incerca sa pun si eu poze cu acvariul meu dar nu am aparat foto si nu ar arata bine pozele cu telefonul. Gasesc eu o solutie. Cat despre acvariu este in a 7a zi de ciclare si totul pare ok. Egeria densa care a fost plantata acum 5 zile a crescut putin, dar vizibil.
|
 |
|
Multumesc si la Multi Ani si tie.
|
 |
|
Si eu zic ca ar merge mai bine niste neoni. Succes.
|
 |
|
O intrebare interesanta? Cand ai vivipari in acvariu...ce faci daca te umple de pui? Risti sa suprapopulezi acvariul. Am inteles ca magazinele petshop nu primesc donatii de pesti.
|
 |
|
Tocmai am mai plantat acum cateva firisoare (care mai pe urma se vrea o jungla mica) de Lysimachia Nummularia Aurea, o frumosa Cryptocoryne undulata si 2 draguti muschi Cladophora. Sper din toata inima sa le mearga bine.
|
 |
|
Bine ai venit. Mult succes !
|
 |
|
Salut si bine ai venit. Am aceiasi dimensiune la acvariu ca tine. E la ciclat in a 5 a zi. Multa bafta si ape limpezi.
|
 |
|
Stie cineva sa imi zica cum e chestia cu drojdie pentru CO2? Cum as putea si eu sa imi fac CO2 pentru plantele mele? Va multumesc.
|
 |
|
Ce frumos este sa te trezesti dimineata, si dupa doua zile de apa tulbure acum sa o vezi clara. Deci, acvariul meu este in a 5 a zi de ciclare si apa isi revine foarte foarte bine. Nu pot decat sa sper ca sunt pe drumul cel bun.
|
 |
|
Aici pe forum din cate am citit zice ca nu e indicata la ciclare folosirea de substante de tratare....nici la mine nu e limpede, dar mi s-a spus ca e normal sa fie asa la inceput. Timpul va spune tot.
|
 |
|
Salut. Bine ai venit. La mine e a patra zi de ciclare. Cum se prezinta apa la tine?
|
 |
|
Salut. Bine ai venit si ape limpezi!
|
 |
|
As dori sa te intreb, este vreo regula privind dimensiunea pietrei de aer, Eu am una mica la volumul de 80 l. E ok?
|
 |
|
Asa o sa si fac. Multumesc mult.
|
 |
|