Message |
|
crede-ma ca aia e cauza...din pacate...
e o poveste lunga... 
|
 |
|
Mda...revin cu noutati...
Singura noutate care vreau sa v-o impartasesc este ca saptamana viitoare am sa fac un reset total al bazinului
Va spun si motivul...acesta este ca atunci cand am inceput acest setup am pus acel pietris de la balastiera care se pare ca contine multe pietricele calcaroase...poate chiar jumate din substrat e calcaros si nu am stiut asta....asta e cauza pt. care ma luptam eu cu bba-ul si in zadar...
Deci acest setup a avut o viata foarte scurta dar...totusi a ajuns intr-o forma multumitoare...cel putin mie mi-a placut foarte mult.
Saptamana viitoare o sa am onoarea sa realizez un aranjament (sper ca mai frumos) cu ajutorul lui Claudiu...care o sa fie prezent la locul faptei...
P.S. pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Claudiu pt. ajutorul care mi-l ofera in legatura cu noul substrat care o sa ajunga in bazinul meu..
|
 |
|
iti spun eu cum ar fi sanse sa reziste substratul asa....
daca ai fi pus bolovanul pe sticla...si apoi substratul pe langa el...
daca ai pus substratul si apoi ai pus bolovanul pe acel deal...atunci o sa-l tot apese in jos...si in timp ajunge jos..iar dealul dispare
|
 |
|
iti recomand un plant grow...
|
 |
|
|
 |
|
o sa mai fie ocazii...
o sa revin maine cu o filmare proaspata
|
 |
|
pai ce te retine sa vi sa-l vezi live?  60km nu e asa mult
|
 |
|
Nu pot decat sa ma bucur cand vad ca bazinul meu are o influenta asa mare asupra unora.
Imi doresc foarte mult sa vad cat mai multe astfel de bazine pe la noi...asta ar insemna ca acvaristica si in romania ar prinde avant.
|
 |
|
da alex...ai avut dreptate...
|
 |
|
ma bucur ca-ti place....
cat despre vizita...poate vi totusi la o bericica...te astept sa-ti clatesti ochii...e altcumva cand e live 
|
 |
|
niste poze..
hz-ul e cam tot la acceasi inaltime deoarece tot ce tund replantez in spatele cioatelor unde este nevoie de hz...
scalarii pe zi ce trece arata tot mai bine..li s-au reparat foarte frumos aripioarele..
Uploaded with ImageShack.us
vreau sa revin cu un filmulet...
|
 |
|
pana una alta mai pun niste poze cu ceva locuitori ai acvariului pe care nu cred ca i-ati vazut pana acum..
4 buc.ramirezi electic blue (fenomenali)....colisa chuna 4 buc...si ancistrus,tata puilor care i am in acvariu..
si bineinteles niste BBA pe acolo ca altfel nu se poate...nu?
|
 |
|
scalarii i-am luat de la o crescatorie din jud.CLUJ localitatea JUCU DE MIJLOC
sunt niste scalari superbi care intradevar m-au surprins cand i-am bagat in acvariu si am vazut cum se potrivesc de bine cu decorul ala.
pomi: sa vezi tu cum mi i-a ales omu pana mi i-a dat cu dungile cele mai frumoase....dar crede-ma fara sa exagerez au mii de exemplare ..
|
 |
|
Multumesc ...intradevar sunt superbi clasicii,nu am crezut ca o sa fiu atât de mul?umit de ei.
|
 |
|
revin cu o filmare si niste poze...
http://www.youtube.com/watch?v=x0lXvILJ7KE
pacat ca nu am reusit prea bine sa pozez si rami blue....is superbi...dar o sa revin cu ceva poze cu ei
cat despre scalari sunt foarte frumosi si oricum de acum trebuie sa-si lungeasca "antenele" ca saracutii erau cam 2000 de bucati intr-un bazin enorm de la crescatoria de unde i-am cumparat si se cam ciupeau...
|
 |
|
un setup pe masura frumusetii discusilor care domnesc in acest acvariu.
Faine poze...sa ne mai incanti ochii cu asemenea poze...
|
 |
|
se pare ca nu am noroc in alegerea pestilor...dar m-am mai gandit la o specie...emperor tetra...s-ar putea ca ei sa fie locatarii
|
 |
|
credeti-ma nu e scula performanta...e o camera Panasonic Lumix DMC-FS4...doar ca sunt foarte importante setarile...foarte importante...si oricum aceasta camera face poze macro foarte bune
|
 |
|
mersi paul
se pare ca am reusit sa prind un dracusor mic..e unul din vreo 50 cel putin pe care i-am vazut
|
 |
|
m-am hotarat si asupra pestilor...acestia o s fie Nannostomus mortenthaleri
iar acum apelez la voi...sa-mi spuneti daca ati vazut pe undeva asa ceva.
|
 |
|