stiu ca s`a mai discutat asa ceva pe forum si imi cer scz ca deschid un nou topic cu acest subiect...astazi am fost la plaja pe malul marii si am gasit niste pietre le`am facut testul cu otet si parca face putina spuma dar abia daca imi dau seama sau poate ca mi se pare.....are cineva idee pietrele de culoare alba de pe malul marii sunt bune de pus in acvariu??? multumesc!!!!
o sa ma documentez si o sa incerc sa il modific sper sa nu il stric deci cel mai bun neon pe care il pot pune este osram, 865?? va multumesc pentru ajutor
buna seara sunt incepator in aceasta lume si as avea nevoie de putin ajutor....
am primit un avcariu de la juwell de vreo 70 de litri.....iar in seara aceasta mi s``a ars neonul singurul cu care era prevazut.....nu stiu mai nimic despre el l`am desfacut si ceea ce scrie pe el este ch lighting F15T8/CW iar lungimea acestuia este de aprox 45 cm....
de vreo 2 sapt imi facea figuri trebuia sa rotesc de el ca sa inceapa din nou sa functioneze si in plus se inegrise pe o bucata.....ce neon sa cumpar?? ce caracteristici trebuie sa iau in considerare cand il cumpar?? va multumesc