[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: aka47
Forum Index » Profile for aka47 » Messages posted by aka47
razvane , e de bine sau e de rau? ...oricum nu m-am lamurit....In Fluval nu am decit buretii,ceramica si vata de perlon....recunosc ceramica e cam veche ....2 ani (ups!)....Sunt disperat...daca aud o opinie pertinenta, maine ma duc s-ami cumpar alt filtru, asa ca atentie mare ca ma bagati la credit nevoi personale!
de acord ....oxigenarea e diminuata considerabil si de aici alte belele....Eu folosesc o cana mare ca sa "aspir" doar pelicula de pe apa.Daca nu fac operatiunea asta la cca 4 zile ...e de rau....De la ce sa fie?
Planuitesc un acv de 400l si am o intrebare la care nu prea s-a inghesuit nimeni sa imi raspunda:
A folosit cineva Duplarit G?....da rezultate? Este alt substrat mai bun?...
Am citit topicul respectiv....dar din cite am inteles problema este putin diferita (la mine nu este nimic care sa se depuna pe plante si repet are aspect de grasime).Adrian a spus ceva de genul "Nu au tenta uleioasa, deci nu sunt proteine, ci arata mai curand ca un fel de fulgi".......Dupa parerea mea e cu totul si cu totul o alta problema......suspectez materialele filtarante ca fiind sursa.....
Alte pareri?
S-a format pe suprafata apei o pelicula fina cu aspect de grasime...Ma enerveaza la culme in primul rand pt, ca nu stiu de la ce s-a format, si pentru ca nu lasa lumina sa ajunga la plante. Acvariul nu are decit 3 sapt de cind este reamenajat.(160 l ,fluval,2 x osram flora + 2 x philips tld).Temperatura este cam 27C ,iluminarea se face 11 ore\zi.
De la ce sa fie?Cum sa-i vin de hac?

Forum Index » Profile for aka47 » Messages posted by aka47
Go to: