[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: beauty
Forum Index » Profile for beauty » Messages posted by beauty
am neoane 2x20w. normale. .... si deci sa scap de toti xipho?
ce mananca africanii? vai nu stiu nimic de pestii astia... scalarii par deranjati de xipho ca se cam agita pe lange ei. cei 2 neoni stau cuminti mai la adancime. si ce batai sunt deja intrea masculii scalari... sa tin toti scalarii? am citit ca nu prea e bine multi masculi. HELP!
asa am calculat si eu.... dar tipul zice ca intra numai 200 l!!! nu stiu daca inaltimea e de 80. dar lungimea e 90 si latimea 60 sigur.... ce fac cu toti sanitarii??? ca nici nu stiu cum se numesc. stau cu gura lipita de peretii acvariului sau de pietre . sunt 25 puieti si vreo 4 maturi.. ce sunt acestia?
cineva mi-a dat cu totul acvariul... ca nu mai are timp de pesti. am 10 scalari, 20 xipho, 5 africani, 2 neoni, 3 guppy si multi sanitari care nu stiu cum se numesc. ...... toti pestii sunt maturi (2 scalari au cam 10 cm, iar ceilalti scalari au 5-6 cm).
cine mi-i i-a dat ii are de 2 ani. ... si au fost sanatosi si fara probleme. acvariul: 90/80/60. filtru cu pompa de aer care merge in continuu, substrat cu pietris, plante aproape de loc. ............ dar eu cred ca e cam mare aglomeratie.!!! intrebari:
1-nu stiu cu ce sa-i hranesc fiindca sunt din asa specii diferite(o mancare mixta?)
2-de cate ori sa schimb partial apa?
3-ce plante sa cumpar?
4-e aglomerat acvariul, nu-i asa?.... ce pesti sa-i dau?

Forum Index » Profile for beauty » Messages posted by beauty
Go to: