[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Hobs
Forum Index » Profile for Hobs » Messages posted by Hobs
Update: s-a inaltat structura pentru lampi ...si s-a pus apa.
Maine se incepe ciclarea cand ajunge filtrul extern.
As schimba guppy sincer cu ceva Neoni ... Crevetii nu vor avea probleme cu sanitarii .. cred. Oricum mai am 3 guppy doar.
Cât despre lumini .. mi-a fost teama sa iau flood lights de 20W sa nu faca alge. si asa sunt super puternice ... Vedem cum merge cu astea ... Daca nu le schimb cu altele mai mari.
Salutari ... nici nu am apucat bine sa termin un setup ca m-am si apucat de altul. Am avut un acvariu donat de soacra-mea de 33 litri ... ceva mai vechi, in fine de mult mi-am dorit sa incep si eu cu pestii si facusem acvariul din prima poza. Acum am luat un 112 litri si am facut setup-ul din pozele ulterioare.

Nu l-am inceput inca ... momentan astept filtru , un Eheim classic 250. Incalzirea de cat sa fie? ..inca n-am cumparat. Si ...iluminarea se va face cu Reflectoare (Floodlights) am zis sa incerc si varianta asta ...am confectionat un suport cu 3 x 10W floodlights , 800 lumeni fiecare , la 6000K. Pareri despre asta? Am si un LED de 60cm dar vreau neaparat sa testez teoria reflectoarelor.
Bineinteles ca acvariul va fi plantat ... probabil ceva gazon pe partea de jos si diverse plante low si medium tech in cum urci treptele catre copac ... iar pe copac voi agata plante specifice. Cam asta este ... Voi avea guppy, melci , creveti vreo 3-4 sanitari si 2 mancatori de alge galbeni chinezesti ...

Unde ati gasit Levorom? efectiv nu are nimeni pe unde ma duc
@anonym ... pai mai am 2 Coridoras albino, daca mancarea o mananca toata guppy, ei ce mai mananca? Totusi o sa incerc si asa sa vedem cum merge.
hmm , nu am vazut sa slabeasca sincer. Mi-a murit o femela insarcinata ieri ... si parea ok. Dar observ ca le dispare apetitul de a manca...cel putin Gupa nu mai manca deloc
Buna ziua,

Sunt nou in ale acvaristicii, ma lovesc se pare de prima problema. Acvariu plantat de 30 litri, a fost ciclat 1 luna, toate bune si frumoase cand dupa 3 luni apare prima problema ...Mi-au murit 2 gupi si acum vad asta la puii de gupi (pozele atasate) ...stie cineva ce poate fi si cum se trateaza?
Am pus si o poza cu acvariul pentru a vedea mediul in care traiesc poate e nevoie de mai multe informatii ... rezultatele testelor de apa sunt bune, in parametri.

Mentionez ca am in acvariu si Crevery RedCherry si BlueDream ... si melci. Poate tratamentul nu dauneaza lor.

Cand ajungi in Bucuresti da-ne de veste te rog daca mai ai plante as vrea si eu pentru micul meu acvariu, abia am reusit sa-l pun la punct cu ciclarea.

Forum Index » Profile for Hobs » Messages posted by Hobs
Go to: