Salutari ... nici nu am apucat bine sa termin un setup ca m-am si apucat de altul. Am avut un acvariu donat de soacra-mea de 33 litri ... ceva mai vechi, in fine de mult mi-am dorit sa incep si eu cu pestii si facusem acvariul din prima poza. Acum am luat un 112 litri si am facut setup-ul din pozele ulterioare.
Nu l-am inceput inca ... momentan astept filtru , un Eheim classic 250. Incalzirea de cat sa fie? ..inca n-am cumparat. Si ...iluminarea se va face cu Reflectoare (Floodlights) am zis sa incerc si varianta asta ...am confectionat un suport cu 3 x 10W floodlights , 800 lumeni fiecare , la 6000K. Pareri despre asta? Am si un LED de 60cm dar vreau neaparat sa testez teoria reflectoarelor.
Bineinteles ca acvariul va fi plantat ... probabil ceva gazon pe partea de jos si diverse plante low si medium tech in cum urci treptele catre copac

... iar pe copac voi agata plante specifice. Cam asta este ... Voi avea guppy, melci , creveti vreo 3-4 sanitari si 2 mancatori de alge galbeni chinezesti ...