Message |
|
M-am decis...ca si plante voi pune ceva leustean, marar si patrunjel...poate o iesi de o ciorba...ms mult tuturor de ajutor
|
 |
|
Ok si ca plante ce imi recomanzi?
|
 |
|
Ma ajuta si pe mn cineva in alegerea plantelor pt un astfel de acvariu?
|
 |
|
Daca zici ca ai substrat il poti folosi pe ala iar ca plante chiar nu pot s imi dau cu parerea...in ceea ce privesc pe?tii trebuie s tii cont ca iti trebuie 1,5l de ap? la maxim 4cm de peste pe scurt mai mult de 4 pe?ti gen neoni,guppy nu poti tine....succes
|
 |
|
Iar ca lampa una ca asta ar trebui s fie potrivita
|
 |
|
Pentru ceea ce ai u iti trebuie un filtru exact ca asta...de înc?lzite nu vei avea nevoie
|
 |
|
Daca nu vei lua in calcul tot ceea ce ti sa spus pana acum vei avea cel mai mare esec...si vei spanzura si o gr?mad? de bani
|
 |
|
Spune te rog ce dimensiuni ai la acvariu....ca substrat este de la tetra la galetusa sau poti sa iei jbl manado +aquabasis tot de la jbl(întâi trebuie sp?lat bine cu apa de la robinet,adaugi aquabasis într-un strat de 2-3 cm...iar dup? manado pân? l 5 cm grosime)
|
 |
|
Pana sa ajungi la plante gânde?te-te c? lor le trebuie,aer,lumina si un sol care sa le ajute...dac? nu ai asa ceva nu te gândi deocamdat? la plante...ia necesarul de ustensile(filtru,lumina,substrat fertil)Si dupaia gânde?te-te la plante...dac? le pui pe toate acolo fara s tii cont de anumite lucruri nu vei avea niciodat? un acvariu frumos si niste plante sanatoase
|
 |
|
Am cumparat azi modulul de la dennerle impreuna cu c?rbune activ...co2sa iau o butelie e mare si mai e si scumpa pt un asemenea acvariu...dac? aveam cv mai mare cred ca se mai merita...ce imibrecomandati?
|
 |
|
Ms mult Silviu...imi poti spune cam ce plante as putea pune...ca nu le cunosc...ultimul acvariu plantat l-am avut acum 5 ani...si am uitat numele plantelor...ms frumos de sfaturi
|
 |
|
Ok..ca si plante ce imi recomandati?as vrea s pun in partea din fata cv gen gazon...iar mijloc-spate habar nu am
|
 |
|
Cam asa ar arata in momentul de fata(cioata am mai micsorat-o între timp)
|
 |
|
Salutare detin un acvariu home made de circa 20l,si doresc s fac un nano aquascape.ca si dot?ri ar fi...filtru intern de col? (Nu stiu numele),lampa pe led,înc?lzite.ca si substrat am ales jbl manado,mai am si o piatra vulcanic? si o mica cioata....recomand?ti neaparat CO2 pt un peisaj mai bogat sau pot sa merg pe pompa de aer?momentan inca nu am b?gat apa in el...am pus doar substrat ca decor
|
 |
|