[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Maximsergiu
Forum Index » Profile for Maximsergiu » Messages posted by Maximsergiu
cioflingar wrote:Eu am cump?rat 3 corali de la Andrei ?i ii am de o lun? ?i le merge foarte bine, niciunul nu a albit, dimpotriv? le merge destul de bine. Montipora plate din 5 bucatele mici de 2 cm fiecare ?i-a dublat volumul. Nu se vede la fel c? la el dar b?nuiesc c? el are o lumin? mai calitativ?, stylophora merge la fel de bine. Hystrix se pierduse pu?in din culoare din cauza parametrilor mei dar pare c? î?i revine. Iar eu am un acvariu mic cu o lampa chinezeasca ?i pompa la fel.

Problem? nu este ca au albit dup?... ci ca erau albi de la cump?rare... era noapte, am mers pe incredere si l-am anun?at cum am ajuns la lumina ca sunt albi... defapt începuser? s? albeasca, drept urmare, au albit total în 3 zile
Scrie ca ce vinzi nu este ce apare in poze si ca au început s? albeasca la baza....
Adic? fa descriere corecta!
Ca ce mi ai dat mie au albit complet În 7 zile...
Am nevoie de aprox 25-30kg piatra uscata neaparat pukani.

Astept pm de la cine ma poate ajuta, eventual de unde as putea cumpara pt ca cei care au pe site, nu au pe stoc....

Multumesc!
Se poate închide, multumesc!
Vand piatra vie acvariu marin 11 kg are si câ?iva corali pe ea, stelute si Coralina.

Sunt buc??i mari si mici.

O dau doar pe toat?, zona tineretului!

50 lei/kg

0764937832
Rezolvat! Se poate închide! Mul?umesc!
Am nevoie de o singur? lampa, f?r? controller pt ca am dou? l?mpi si merge si a 3 a pe acelasi controller!

Ca idee, este cea din link-ul de mai jos, pe gri! Nu stiu daca exista si pe alte culori, eu as vrea pe gri...

Multumesc!

RON 912.15 36%OFF | DSunY 2pcs reef aquarium lampe led aquarium planted tank lighting freshwater fishing light water lamp controller FI3SP2
https://s.click.aliexpress.com/e/i5sABUk
Schimburi cu pesti/corali
700 lei

Sunt deschis la schimburi cu vietati
Up
Up
Up
Accept si schimburi cu corali si pesti
Schimb si cu corali sau pesti
Schimb si cu corali
Schimb si cu corali si pesti
Vand anemone viridis, am 3 buc, albe cu vârfuri mov