[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: eugen241tel
Forum Index » Profile for eugen241tel » Messages posted by eugen241tel
pitrele maine si poate gasesc si anubius petit(astazi in 4 magazine nu am gasit)
apropo am schimbat filtrul cu unul mai mare de 600l/h si carbon+burete
prima apa o pot pune in acvariu daca nu a stat 24-48 h la declorificat??!!
buna seara,revin cu poze,am inceput lucrul la acvariu si sper sa fie ok,acum voi imi spuneti. substratul am pus doar pe jumatatea din spate a acvariului dupa care am acuperit dupa cum se vede cu pietris.apa este un pic tulbure,am scapat putin pe langa punga si am deranjat substratul
pompa de aer e neaparat necesara??!!!!!face cam mult zgomot si nu cred ca o pot tine in functiune noaptea
daca ini iau un filtru cascada e mai ok??
apropo: decorurile sun facute handmade.(de mine)
le-am cojit apoi le-am fiert 3-4 ore, dupa care le-am tinut in apa 3 zile(stiu ca am facut invers decat trebuia) mai trebuie sa le fierb din nou sau sunt ok asa
as mai vrea sa ma ajutati cu un lucru: am vazut undeva o poza cu o planta care era legata cumva de decorul din lemn ,nu mai gasesc si as vrea sa stiu ce planta este si daca se pride direct de decor sau tot in substrat
sa pum intai substratul singur apoi nisipul sau sa amestec substratul cu o parte din pietris apoi sa pun peste pietrisul ramas??
are doar un burete inauntru,fara alt compartiment
?
in acvariu
decor lemn
nisip+substrat
filtru
pompa aer
nu ma descurc cu plici asta,am incarcat poze in el le-am micsorat dar mai departe,........
decor lemn
ghinion,nu pot pune pozele,fisierul este prea mare(la o singura poza)
pompa de aer
am revenit cu foto(incerc dar nu reusesc sa pun mai multe odata)
am sa pun ceva foto deindata ce am sa ajung acasa ,apoi voi spala nisipul si am sa astept sugestii si pareri

Forum Index » Profile for eugen241tel » Messages posted by eugen241tel
Go to: