@koala: Multumesc pentru raspunsul asa rapid si bine v-am regasit!
1) as prefera sa raman cu acest user, cel vechi se poate sterge, cu scuzele de rigoare!
2)m-am tot documentat sincer de mai bine de 1 an, si despre plante si despre lumini si filtrare si tot, si mi-am dat seama ca pentru un acvariu plantat sa fie cum mi l-as dori trebuie o investitie destul de mare in special in CO2 si fertilizari, si intr-un acvariu micut de 126l cum o sa il iau mai trebuie si lumina si multa multa rabdare(stiu ca la toate este nevoie de rabdare), dar rezultatul poate fi spectaculos, cum am vazut in multe alte jurnaluri!
In schimb imi plac mult cichlidaele africane (in acest domeniu citesc zi de zi si ma documentez... inca nu m-am decis ce specii de cichlidae africane sa iau) si multumita lui Ocean

acum sunt si mai bulversat! arata incredibil si west africans!
@ocean: stii cumva de unde as putea cumpara aceasta specie din Timisoara sau din zona de vest? (in cazul in care raman pe cichlidae)?
In continuare mi-as dori un raspuns la intrebarea cu lampa. Ar merita chiar daca imi fac acvariu de cichlidae africane vreuna din ele in plus fata de cele 2 T8 de 18W?
Multumesc!