[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alcatraz
Forum Index » Profile for Alcatraz » Messages posted by Alcatraz
Am scos pietrele din dreapta nu se potriveau cu decorul ( am 3 pietre acum care stau pe bara,cred ca asteapta un acvariu mai mare cine stie ), oricum foarte mari si foarte grele pietrele au fiecare aproximativ 10-15 kg
Pentru culoare am mers pe oxid de fier rosu.

Neon acvariu JBL Solar Marin Day T8, 895 mm, 30 w
mersi mult
scuze acum am vazut ca nu apare la semnatura . Chiclide Africane
O intrebare pentru veteranii in acvaristica.Ce imi recomandati pentru iluminare? eu am in momentul actual 2 neoane de 30w cu care vine echipat capacul. ce ma sfatuiti sa merg pe neoane(marine day sau altceva) sau sa trec pe leduri? am inteles ca ledurile nu se incalzesc atat de tare si nu consuma atat de mult . As vrea sa luminez acvariu si noaptea (efect de luna) ,dar nici nu as vrea sa stresez pestii
interesanta idee mersi mult ,o sa mai ma gandesc asupra ei
Avand in vedere ca este primul meu acvariu,poate m-am grabit cu proiectul africane,ar fii fost poate mai potrivit sa incep cu niste pesti mai comuni (guppy sau molly) pana prin experienta in acvaristica. Ai dreptate cu bolovanii nu sunt tocmai potriviti, o sa caut ceva mai apropiat cu decorul si sa fie calcaroase pentru duritate . Cat despre decor sunt multumit cum a iesit avand in vedere ca am economisit aproape 800 lei cat este un decor 3d pe piata . Pana acum nu a curs din el culoarea si nu se sfarama.Acvariu este bun pentru 2 familii de africani care nu depasesc 12 cm
Salutare avem si pozele
Salutare ,Am inceput un acvariu pentru chiclide africane,backround facut de mine. Revin cu poze imediat
Salutare, am mai citit de pe alte forumuri despre urmatoarele plante care ar avea sansa de izbanda in acvariu cu africani:Anubias, Bolbitis, Microsorium, Crynum Thayanum. Merita sa te documentezi despre ele inainte sa le bagi in acvariu si mai asteapta raspunsuri de la veteranii forumului. Cat despre pesti eu am luat de la un baiat care vinde pui de chiclide aici pe forum si este din Bucuresti, cauta la sectiunea vanzari
si eu sunt interesat de iluminare cu leduri,Severus share to all pls
Super tare ideea cu ledurile!! mersi mult
Ma numesc Razvan si sunt novice in chiclide africane,am un acvariu de 180l,backround in constructie si pietrele la fiert . promit sa revin cu poze

Forum Index » Profile for Alcatraz » Messages posted by Alcatraz
Go to: