[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: maryus_1593
Forum Index » Profile for maryus_1593 » Messages posted by maryus_1593
Multumesc mult pentru raspunsurile voastre. Dar de cand am luat acvariul am stat ore intregi pe forumuri cautand informatii ce trebuie stiute, zic eu, de orice acvarist. Am citit inclusiv ciclul azotului iar aici se recomanada ca dupa 1 sapt. sa se introduca 2-4 pesti in functie de marimea acvariului. Avand in vedere ca erau pui eu am pus 4. Pana acum totul era ok dar imi dau seama de gresala facuta cand am introdus restul de pesti...ar fi trebuit sa mai astept inca o sapt. Am fost nerabdator, dar macar am invatat ceva...
Mai am cateva intrebari:
1. cat timp voi face schimbul de apa(zilnic dar cate zile..)
2.in apa am pus aqua safe si easy balance de la Tetra...e ok?
Multumesc inca odata pentru sfaturile primite!
Salut! sunt nou pe acest forum. Acum 2 saptamani mi-am achizitionat un acvariu de 54 litri, din Hornbach(echipat complet). Am pus substratul si cateva plante dupa care l-am pus in functiune, iar peste o saptamana am pus 2 xipho si 2 platy(pui). Pana aici totul a decurs perfect si de aceea peste inca o saptamana am decis sa il mai populez cu inca cativa pestisori( 6 neoni, 1 platy, 2 guppy, un sanitar ventuza) , toti fiind pui. Dar peste 3 zile dupa ce am pus pestii coada unui guppy s-a facut franjuri iar in cele din urma a murit, iar dupa o jumatate de ora a murit si un platy. Acum am observat ca si unui xipho a incepu sa-i dispara din codita. Daca aveti un sfat a-si bucuros sa-l primesc. Daca aveti intrebari va rog sa le puneti. Multumesc!

Forum Index » Profile for maryus_1593 » Messages posted by maryus_1593
Go to: