[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ando
Forum Index » Profile for ando » Messages posted by ando
Donez anubias , am desfiintat acvariul si traieste in o vaza la geam de 2 luni.Daca il doreste cineva trebuie sa il ridice din fata magazinului Kaufland de pe Mihai Bravu.Incerc sa atasez o poza, as dori ca cine il vrea sa il folosesca nu sa il arunce.Mail nna.ioana @ gmail.com. Multumesc
Am un acvariu deschis in camera, odata cu venirea verii de obicei folosesc mereu pastile raid pt tantari, intrebarea e sunt cumva nocive si pt. pestii mei?am citit undeva ca trebuie sa fii atent la parfumurile de camera care sunt nocive, unele, sper sa ma iertati daca intrebarea e stupida.
dati.multumesc
salut! donez 3 conconius galbeni, problema e ca de cand ii am, circa 1 luna se cam scarpina de subtrat, nu au gris, mananca ,se joaca totul in rest pare ok.Oricum s-au impuiat guppy asa ca trebuie sa scap de cineva si ei sunt primii pe lista.Daca vrea cineva sa ii ia in conditiile astea va rog dati un pm.merci
ma gandesc sa nu fie velvet , faza intiala a bolii este scarpinatul sii ei fiind aurii e greu sa imi dau seama daca au ceva pe ei, dar o sa incerc sa ma uit cu o lanterna dupa ce se intuneca.Acum se scarpina cam tot timpul oricum , poate sa imi spuna cineva cu ce se trataza?stiu ca se pune sare si de preferat se stinge lumina dar nu stiu medicatia
ii urmaresc in continuare ,merci
buna!
intrebarea mea e urmatoarea, am cumparat acum 6 zile 3 conconius de circa 1,5 cm fiecare.I-am pus intr-un acvariu carantina de 20l.Sunt activi mananca bine singura problema e ca se freaca de substrat de cateva ori pe zi numai din ce am vazut eu.Am crezut ca e gris dar de 6 zile nu a aparut nimic pe ei.Nu prezinta nici o pata,punct,decolorare sau al semn extern,nu au nimic pe branhii si nu respira greu.Am inteles ca daca scarpinatul apare dupa schimbul de apa ar putea fii vorba de metale fier,etc - dar nu pare a avea legatura(apa e statuta 24 de ore si tratata cu aquasafe).
valorile apei : NO3 = 10 ;NO2 = 0 ;GH >7; KH= 6;PH= 7.2
conform unui test 5in1.Ce ar putea avea?

Forum Index » Profile for ando » Messages posted by ando
Go to: