Message |
|
s-a dat,se poate inchide.Multumesc!
|
 |
|
Donez anubias , am desfiintat acvariul si traieste in o vaza la geam de 2 luni.Daca il doreste cineva trebuie sa il ridice din fata magazinului Kaufland de pe Mihai Bravu.Incerc sa atasez o poza, as dori ca cine il vrea sa il folosesca nu sa il arunce.Mail nna.ioana @ gmail.com. Multumesc
|
 |
|
Am un acvariu deschis in camera, odata cu venirea verii de obicei folosesc mereu pastile raid pt tantari, intrebarea e sunt cumva nocive si pt. pestii mei?am citit undeva ca trebuie sa fii atent la parfumurile de camera care sunt nocive, unele, sper sa ma iertati daca intrebarea e stupida.
|
 |
|
dati.multumesc
|
 |
|
salut! donez 3 conconius galbeni, problema e ca de cand ii am, circa 1 luna se cam scarpina de subtrat, nu au gris, mananca ,se joaca totul in rest pare ok.Oricum s-au impuiat guppy asa ca trebuie sa scap de cineva si ei sunt primii pe lista.Daca vrea cineva sa ii ia in conditiile astea va rog dati un pm.merci
|
 |
|
ma gandesc sa nu fie velvet , faza intiala a bolii este scarpinatul sii ei fiind aurii e greu sa imi dau seama daca au ceva pe ei, dar o sa incerc sa ma uit cu o lanterna dupa ce se intuneca.Acum se scarpina cam tot timpul oricum , poate sa imi spuna cineva cu ce se trataza?stiu ca se pune sare si de preferat se stinge lumina dar nu stiu medicatia
|
 |
|
ii urmaresc in continuare ,merci
|
 |
|
buna!
intrebarea mea e urmatoarea, am cumparat acum 6 zile 3 conconius de circa 1,5 cm fiecare.I-am pus intr-un acvariu carantina de 20l.Sunt activi mananca bine singura problema e ca se freaca de substrat de cateva ori pe zi numai din ce am vazut eu.Am crezut ca e gris dar de 6 zile nu a aparut nimic pe ei.Nu prezinta nici o pata,punct,decolorare sau al semn extern,nu au nimic pe branhii si nu respira greu.Am inteles ca daca scarpinatul apare dupa schimbul de apa ar putea fii vorba de metale fier,etc - dar nu pare a avea legatura(apa e statuta 24 de ore si tratata cu aquasafe).
valorile apei : NO3 = 10 ;NO2 = 0 ;GH >7; KH= 6;PH= 7.2
conform unui test 5in1.Ce ar putea avea?
|
 |
|