pai nu e plin,uite id meu de mess sati dau o poza acolo ca aici nush cum sa o pun.stii are o banda daia si la banda e dar pana sus ar mai fi cam 5-7cm.deci nu e plin ochi
scz ca am zis nisip dar e ceva de gen pietris,e luat de la petshop deci cred ca e pietris.iar in legatura cu pestii mici am asa:un corydoras,o xifo si o zebra.poate imi spui ce se va intampla si cu bulele alea....
are ceva ca am pus filtrul mai jos si nu se mai vad bulele multe???pt ca am umplut apa pana sus si mie ca uda neonul!!!ce sa fac???sa mai scot din apa?am puso pana la dunga sa dea frumos!
am si eu o intrebare poate cam stupida si va rog sa ma iertati.intrebarea ar fi:
am pus acvariul la ciclat si mi sau format pe peretii acvariului bule de aer!ce are??e de bn sau de rau???pls reply.
ma numesc Stanciu Radu si sunt din pitesti.Am de cateva zile un acvariu de 72 litri si l-am umplut cu apa pe care am tratato cu solutie sera si mi s-a format pe perete bule din aer.de ce oare???(mentionez ca este o intrebare la care nu astept raspuns dar daca vrea cineva ii sunt binevenite comm).asa si sa va mai spun ca am in el nisip cu 2 plante.mai trebuie sa cumpar buturugi si plante si pesti.deocamdata am 3 pesti intrun acvariu mic de 15 litri si astept sa se cicleze apa(cam cat ar trebui dupa parerea voastra?).astept intrebarile voastre.