[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: fatality1986
Forum Index » Profile for fatality1986 » Messages posted by fatality1986
am un guppy care de o vreme a devenit foarte slab. Ii hranesc de 3 ori pe zi. Ceilalti guppy din acvariu sunt grasi.

Acesta in schimb, e slab. Nu prea este interesat de mancare. Mai mananca, dar foarte rar si putin. Ma gandesc ca are vreun parazit.

Stie cineva ce trebuie sa folosesc pentru deparazitare, asa in caz de?
Chiar am nevoie.

Mersi anticipat.
Asta oare o fi bun?

http://petcity.ro/index.php?act=viewProd&productId=1016
Pe FungiStop scrie ca e bun si pentru bacterii.

image

am folosit si sera baktopur si omnipur, dar nu prea au avut mare eficienta.
oricum o sa caut pe google. Mi-as dori sa pot face rost chiar de maracyn 2.
am ceva in acvariu, o bacterie care imi omoara gupii. E ceva alb, ca o panza de paianjen care se depune mai intai pe coada, apoi se extinde si pe corp. unii mi-au zis ca e columnaris, ceea ce nu prea cred. Se pare ca e finrot si da din nou lovitura.

Am bagat aseara FungiStop, dar azi-dimineata am gasi si mai multi morti. Am facut tot posibilul sa scap de ea: schimbari de apa zilnice, sare, tratamente, dar tot degeaba. sunt la capatul rabdarii! :x

are cineva o idee ce mai trebe sa fac?
Mersi. o sa incerc si eu sa intreb pe la farmacii de minocin. daca gasesc o doza mai mica si mai ieftina, o iau. sper totusi sa nu fie ultrascump.

Am cumparat Fungistop de la tetra, ca am probleme in acvariul mare.

alber wrote:Nu cumva acvariul ala mic al tau este deciclat? Cum adica ai schimbat filtrul. Nu stiu, dar din ce am citit reiese ca l-ai schimbat pur si simplu. Daca nu te-ai gandit la bacterii si alte problemeeeee....... smilie

n-am inteles nici eu ce vrei sa spui acolo, dar oricum azi nu mi-a mai murit niciunu. De cand am inlocuit filtrul ;) si ala e un filtru destul de folosit, daca vrei sa stii.
am de vreo 2 saptamani pui xipho. acu cateva zile i-am mutat intr-un acvariu mai mare de 30 L si totul a mers foarte bine o vreme. dar acum 3 zile am tot gasit morti.

mai intai au cozile ascutite, se ascund si stau mai mult pe fundul acvariului. apoi dupa vreo 2 zile mor.

am avut un filtru slabut in acvariu, dar azi l-am inlocuit cu unul mai puternic, desi stau cu frica sa nu-mi creeze probleme. curat mizeria in fiecare zi, schimb si putin din apa, am si plante destule. alaltaieri am schimbat jumatate din apa, am adaugat si aquasafe.

nu stiu ce s-ar fi putut intampla.
vreau foarte mult sa-i salvez chiar si pe astia deja bolnavi.
are cineva idee ce pot face?

am intrebat si pe un forum strain si toti imi recomanda Maracyn 2 care in Romania... e cam imposibil de obtinut.

Forum Index » Profile for fatality1986 » Messages posted by fatality1986
Go to: