[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: djshao
Forum Index » Profile for djshao » Messages posted by djshao
roby wrote:femela are 2 metri + iar masculul cam 1,70 amindoi maninca sobolani maturi femela 2-3 iar masculul 2 cam o data la 10-12 zile

banuiesc ca ar trebui sa le dai jumbo gini pigs ...sau medium rabbits o data la 15 zile.....numai ca mie imi place sa le over feed ..adica sa exagerez cu mancarea ..ca sa ii fac sa creasca mai repede...
roby wrote:anul acesta sper sa reusesc sa ai inperechiez pentru ca se apropie de marimea pe care trebuie sa aibe si de virsta de 4 ani...in schimb am reusit sa inmultesc alti serpi..kingsnake....chiar acuma am in incubator 7 oua din care ar trebui sa iasa puiutii..

well...nu e neaparat sa aiba 4 ani un boa ca sa poata face pui...si nu uita boa bu face oua ..naste pui vii...si va trebui sa scazi temperatura din terarrium de la 31-32 grade la 27-26...+trebuie sa ii cresti nivelul de umiditate pina la 15% iar terrariumul trebuie sa fie mai intunecat...eu am imperechiat vara trecuta un colombian red tail boa cu un guyana boa...ei sunt cei mai mari ca lungime din toate speciile de boa ..si banuiesc ca tu ai un central imperator boa...daca zici ca are aproximativ 2 m in 4 ani..al meu are 2 m si are 3 ani...si am imperecheato anul trecutcand avea cam 1 jumate ea si masculul putin mai mic cu vreo 30 cm......si bebe am avut 26 ..din care 2 nu au supravietuit 16 au fost guyana pastel ..si 8 au iesit ca si central boa doar un pic cu coada mai mov....

Forum Index » Profile for djshao » Messages posted by djshao
Go to: