am revenit....de data asta si cu pesti in acvariu, care a stat la ciclat doua saptamani!
De inceput am luat patru sanitari ( 2 Corydoras panda si 2 Corydoras gri cenusiu)...scuze daca nu zic bine denumirea pestilor ....! Ei in doua zile mi-au facut luna-bec acvariul, au mancat cam tot ceea ce era pe fund, sticla au curatit-o mai bine decat am facut-o eu cu magnetul

! S-au acomodat foarte bine , un "panda" doar are o problema cu mine...atunci cand ma vede....se baga in coaja de mesteacan ...unde isi vede mai departe de atributii :-) !!!
Ieri am fost la "pravalie" si am mai luat 7 neoni mici (cca 1.5 cm toti )...din ei unul singur are o problema cu un ochi , este foarte mare in comparatie cu celalalt...in rest pare si el sanatos, vioi...! In aceeasi tura de cumparaturi am mai luat si 2 xipho berlinezi...care sunt cei mai timizi dintre toti !
Vad ca toata lumea se agreaza...asta pana acum...sau se ignora reciproc! Xipho am vazut ca au obiceiul sa se fugareasca unul pe celalalt ...ei fiind si cei mai halosi la capitolul mancare ( fulgi de la SERA maruntiti in prealabil )
In ansamblu la mine in acvariu este o atmosfera pur "capitalista", adica unii se zbat de zor toata ziua si isi fac treaba (sanitarii) , altii fac burta mare si isi consuma energia harjonindu-se (berlinezii ) si neonii taie frunze la caini plimbindu-se parca a paguba prin acvariu , fara un scop anume !
Revin ...