Message |
|
Frumoase achizitii. Spor!!!
|
 |
|
Anunt valabil. Pt Bucuresti, Bacau, Iasi, etc putem rezolva si un transporrt gratuit.
|
 |
|
As lua-o eu. Am 2 ..unul e mai mare, sociabil, la vedere, dar il cam alunga pe celalalt. Ma gandeam ca daca mai aduc unul poate se hotarasc cumva.
|
 |
|
Bravos. Arata intr-un mare fel. Oare cum ar arata si fundul bazinului facut asa....ca peretele dar fara un relief pronuntat?
|
 |
|
Eu am ceva Bubble si .... intr-adevar ....dozez Energy A si B.
Cred totusi ca este o coincidenta. Sunt mai raspandite in bazine BA-urile decat reef energy. Probabilitatea este destul de mare ca cei care au BA sa dozeze AB.
|
 |
|
Mai ceva ca o mama il astepti vad....
Pune si tu de-un blid de mancare pana vine....
|
 |
|
Incearca....cand m-am gandit la asta mi-am adus aminte de cei care se chinuie cu crevetii aia sa-i invete la aiptasii. Le puneau mancare pe ele si usor usor...cand se termina mancarea se luau de afurisite. Vezi si tu cu Tomitza....baga-i niste fripturi deasupra....
|
 |
|
Pai tu nu vezi ca omu-i disperat... . E dispus sa faca si mutarea asta cred...macar de s-ar invata la ele.
Asa e si la oameni. Au mancat dintotdeauna fasole dar apar si generatiile care nici nu stiu ce-i aia.
|
 |
|
Izoleaza-l intr-un recipient cu niste aiptasia la vedere. Sa fie doar el si "ea".
|
 |
|
Hai oleak....cum zice ardeleanu' din Constanta...
|
 |
|
Nasol moment. In rest....numai de bine.
|
 |
|
Bine domne.....nu am vorbit degeaba zilele astea...
Ce mai dozezi pentru culori?
|
 |
|
Nu prea ma mai tin nervii....
Am adus Mg la 1350. Aseara am facut teste dupa schimb de apa ...las bazinul 4 zile si fac teste iar. Asa imi dau seama de consumuri. Apoi voi incerca sa fac schimb de apa in week-end si aditii de Ca si Mg miercuri-joi. Aditia de Kh o fac zilnic cu 3 ml Coralline Grow.
|
 |
|
Aia-i vidanja nu-i skimmer. 
|
 |
|
Aseara am mai citit una alta si mi-am dat seama ca am aditionat foarte putin Mg. Am suplimentat cu 100 g clorura de Mg si astazi refac testele. Dimineata am adaugat 6 ml Coraline grow pt Kh.
|
 |
|
Astazi mi-au sosit testele de Ca si Mg. Pana acum testam doar Ca cu un test mai vechi si nu eram sigur de rezultat. Cel nou mi-a confirmat testele facute. Aveam, probabil din cauza unor schimburi de apa intarziate, un deficit de Ca maricel - 360. Am masurat si Mg si....1110 . Dimineata dozasem 3 ml de Coraline Grow si KH-ul masurat acum era intre 7 si 8.
Buuun....
Acum vine partea interesanta. Am dozat cu clorura de Ca pana la valoarea de 440. Stiu ca e cam mult dar....asta e. Nu am avut rabdare sa fac treaba asta in 2-3 zile.
Apoi am dozat clorura de Mg. Toate acestea in curs de 3 ore. Ciudat este ca ...dupa ce am pus 20 ml de clorura de Mg pulbere in ceva apa...apoi amestecul usor usor in bazin.....dupa 10-15 min am testat si aveam aceeasi valoare. Respectiv seringa de la test era tot la 0,25. Apoi am bagat inca 40 ml pulbere si...surpriza...acelasi rezultat. Am facut apoi o solutie cu apa de osmoza si pulbere, concentrata si am terminat seringa fara sa schimbe culoarea. Cert este ca testul e ok dar in bazin....posibil sa se fi precipitat sau .... sa fie prea putin cat am aditionat. Plm(PeLegeaMea) ....daca inteleg ceva....
|
 |
|
Bre...lasa gandacii aia de pe montipore in pace. Nu le da atentie. Baga mare apa cu sare.
|
 |
|
Multi inainte iti doresc!!!
|
 |
|
|
 |
|
|
 |