[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Anunt valabil. Pt Bucuresti, Bacau, Iasi, etc putem rezolva si un transporrt gratuit.
As lua-o eu. Am 2 ..unul e mai mare, sociabil, la vedere, dar il cam alunga pe celalalt. Ma gandeam ca daca mai aduc unul poate se hotarasc cumva.
Bravos. Arata intr-un mare fel. Oare cum ar arata si fundul bazinului facut asa....ca peretele dar fara un relief pronuntat?
Eu am ceva Bubble si .... intr-adevar ....dozez Energy A si B.
Cred totusi ca este o coincidenta. Sunt mai raspandite in bazine BA-urile decat reef energy. Probabilitatea este destul de mare ca cei care au BA sa dozeze AB.
Mai ceva ca o mama il astepti vad....
Pune si tu de-un blid de mancare pana vine....
Incearca....cand m-am gandit la asta mi-am adus aminte de cei care se chinuie cu crevetii aia sa-i invete la aiptasii. Le puneau mancare pe ele si usor usor...cand se termina mancarea se luau de afurisite. Vezi si tu cu Tomitza....baga-i niste fripturi deasupra....
Pai tu nu vezi ca omu-i disperat... . E dispus sa faca si mutarea asta cred...macar de s-ar invata la ele.
Asa e si la oameni. Au mancat dintotdeauna fasole dar apar si generatiile care nici nu stiu ce-i aia.
Izoleaza-l intr-un recipient cu niste aiptasia la vedere. Sa fie doar el si "ea".
Hai oleak....cum zice ardeleanu' din Constanta...
Nasol moment. In rest....numai de bine.
Bine domne.....nu am vorbit degeaba zilele astea...
Ce mai dozezi pentru culori?
Nu prea ma mai tin nervii....
Am adus Mg la 1350. Aseara am facut teste dupa schimb de apa ...las bazinul 4 zile si fac teste iar. Asa imi dau seama de consumuri. Apoi voi incerca sa fac schimb de apa in week-end si aditii de Ca si Mg miercuri-joi. Aditia de Kh o fac zilnic cu 3 ml Coralline Grow.
Aia-i vidanja nu-i skimmer.
Aseara am mai citit una alta si mi-am dat seama ca am aditionat foarte putin Mg. Am suplimentat cu 100 g clorura de Mg si astazi refac testele. Dimineata am adaugat 6 ml Coraline grow pt Kh.
Astazi mi-au sosit testele de Ca si Mg. Pana acum testam doar Ca cu un test mai vechi si nu eram sigur de rezultat. Cel nou mi-a confirmat testele facute. Aveam, probabil din cauza unor schimburi de apa intarziate, un deficit de Ca maricel - 360. Am masurat si Mg si....1110 . Dimineata dozasem 3 ml de Coraline Grow si KH-ul masurat acum era intre 7 si 8.

Buuun....

Acum vine partea interesanta. Am dozat cu clorura de Ca pana la valoarea de 440. Stiu ca e cam mult dar....asta e. Nu am avut rabdare sa fac treaba asta in 2-3 zile.
Apoi am dozat clorura de Mg. Toate acestea in curs de 3 ore. Ciudat este ca ...dupa ce am pus 20 ml de clorura de Mg pulbere in ceva apa...apoi amestecul usor usor in bazin.....dupa 10-15 min am testat si aveam aceeasi valoare. Respectiv seringa de la test era tot la 0,25. Apoi am bagat inca 40 ml pulbere si...surpriza...acelasi rezultat. Am facut apoi o solutie cu apa de osmoza si pulbere, concentrata si am terminat seringa fara sa schimbe culoarea. Cert este ca testul e ok dar in bazin....posibil sa se fi precipitat sau .... sa fie prea putin cat am aditionat. Plm(PeLegeaMea) ....daca inteleg ceva....
Bre...lasa gandacii aia de pe montipore in pace. Nu le da atentie. Baga mare apa cu sare.
Multi inainte iti doresc!!!
koala wrote:
pc.ciprian wrote:bah da rai sunteti baaaa .....de ce credeti voi ca imi fac acvariu de 2m

Ca sa dormi in el, la nevoie?

Era mai bun cu discusi...apa mai calda
Ar trebui comandat aici

http://www.extremecorals.de/en/tiere/invertebrates/schnecken/cerithium-sp-50pcs-set/a-4007/

Cred ca sunt mai multi doritori.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: