| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Eu aveam niste corali la schimb ,poate sunt prea de incepatori dar poate te intereseaza la schimb
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Au baietii unde se juca. Interesant ca si colegul lor negru se lupta pentru un loc un anemona.
|
 |
|
|
ti-l dau pe al meu  , desi cand a auzit nevasta ca vreau sa-l dau a inceput sa strambe din nas.
|
 |
|
|
Referitor la burete, interesant e ca s-a dezvoltat pe o piatra de la tine , pe Duncan, dar nu-mi fac probleme cu el ,daca o sa ma deranjeze o sa iau masuri ,deocamdata e in stadiul de a se dezvolta. In rest lucrurile merg destul de bine, au inceput si durii dupa o perioada sa se hidrateze si sa-si recapete pielea. Am observat un fenomen la mine in display ca in momentul cand introduc durii se albesc o perioada si apoi incep sa se refaca si sa se hidrateze.
Mai am de pus in acvariu asta un tang galben, si un mandarin pe care cineva din Constanta mi l-a promis..  (vezi Elven)
Dar gata cu investitiile deocamdata ca acusi vine bebelusa si-mi ia toti banii.
|
 |
|
|
|
Va salut,
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, am vazut ieri mutand niste pietre prin acvariu o chestie galbena care semana cu un burete. Ma ajutati sa o identific, ce nevoi are si daca e ok in acvariu???
|
 |
|
|
|
Deoarece am din ce in ce mai putin timp alocat acvariului cu apa dulce, m-am hotarat sa renunt la el. In sensul asta scot la vanzare tot echipamentul cu apa dulce cu tot cu discusii din el. De vandut nu-l vand decat la pachet si nu pe bucati.
Acvariul 160 l- 100 /40/40
Canistra interna Tetrra Tec 700
Lampa UV
Tub de CO2 din stingator, dar e gol, nu l-am mai incarcat
Si absolut toate acareturile pe care le am
Capac DYI cu 4-6 tuburi depinde de nevo( eu am avut si 8 tuburi in el )
pentru detalii va stau la dispozitie pe PM sau la 0740076466
Pret 1000 E
|
 |
|
|
|
Deoarece am din ce in ce mai putin timp alocat acvariului cu apa dulce, m-am hotarat sa renunt la el. In sensul asta scot la vanzare tot echipamentul cu apa dulce cu tot cu discusii din el. De vandut nu-l vand decat la pachet si nu pe bucati.
Acvariul 160 l- 100 /40/40
Canistra interna Tetrra Tec 700
Lampa UV
Tub de CO2 din stingator, dar e gol, nu l-am mai incarcat
Si absolut toate acareturile pe care le am
Capac DYI cu 4-6 tuburi depinde de nevo( eu am avut si 8 tuburi in el )
pentru detalii va stau la dispozitie pe PM sau la 0740076466
Pret 1000 E
|
 |
|
|
|
salut ,daca mai ai Zebrasoma Flavescens m-ar interesa pe mine, binenteles si pretul !!
|
 |
|
|
|
Vand la preturi onorabile urmatoarele fraguriperfecte pentru incepatori:
1. Frag Kenya Tree
2. Frag gren polips zoasi (pot oferi si 5-6 capete sau 20-30 de capete pe o piatra)
3. Duncan coral (20-25 capete)
4. Frag blue star polips
5. Gren leather coral
Preturile sunt negociabile si irezistibile daca se cumpara toate odata!!!
0740076466 sau pe PM
|
 |
|
|
|
Pentru Bucuresteni,
Maine sau joi ajung in Bucuresti asa ca pot oferi transportul pina in Bucuresti pentru vietuitoare.
Va salut Robert
|
 |
|
|
|
Deoarece acvariul meu e destul de micut si unele vietuitoare s-au cam intins trebuie sa cam dau din ele.
Am posibilitatea sa dau la schimb de preferat pe vituitoare marine urmatoarele:
Duncan coral
polipi verzi de zoasi
frag de Blue Star Polyps
kenya tree coral
Si mai ma unul la care nu-i stiu numele ma refer la cel verde ca un covor.
Toate sunt in poze si as prefera schimb cu vituitoare solf de culoare verde acvariul meu in mare doresc sa fie doar verde.
Astept oferte pe PM
|
 |
|
|
|
Se poate inchide, mica steluta merge spre capitala.
|
 |
|
|
|
Steauaea s-a dat, va merge spre capitala.
|
 |
|
|
Din lipsa de spatiu trebuie sa renunt la CARACATITA din bazinul meu. Deoarece mai am una ceva mai mica o ofer pe ce-a mare la vanzare sau la schimb cu anumite vietuitoare de marin, de preferat parte de CUC.
Pretul e de 125, cat am dat in vara pe ea de la Elven.
Astept pe PM.
https://youtu.be/lXqTPkzTLR0
|
 |
|
|
Va salut,
Azi cu parere de rau trebuie sa scot la vanzare sau schimb ceva ce-mi este foarte drag. Spatiul pe care-l am in dispaly nu-mi mai permite sa o tin pe CARACATITA cu ii spunea nevasta-mea. E o placere sa o privesti seara ,doar ca e foarte mic spatiul de 60 litri si m-am hotarat sa o tin pe surioara iei mai mica. Asa ca daca sunt doritori o dau pe 125, pretul pe care l-am dat pe ea ,sau la schimb.
https://youtu.be/lXqTPkzTLR0
|
 |
|
|
|
Va salut,
Am citit putin pe forum si pe net si am cam inteles ce-mi mai trebuie. Lampa mea e facuta din 28 de leduri albe legate in serii de cate 4 si 24 blue royal serii legate cate 4. In cazul asta voi merge pe 2 canale. Puterea in W pe fiecare canal e de 84wpe alb si 72w pe albastru. Trebuie sa -mi iau 2 surse de 100 w ptr fiecare canal ? Si poate aveti ceva sitte-uri de unde pot lua 2 surse dimabile PWM la un pret acceptabil?
|
 |
|
|
|
am iesire din controler PWM
|
 |
|
|
|
Va salut,
Azi, dupa 2 luni de asteptare mi-a venit controlerul comandat tocmai in Suceava. Totul arata bine, zilele astea trebuie sa-i fac o cutie. Problema e ca sunt cam varza la electronica. Asa ca poate ma ajuta cineva cu cateva chestii:
am o sursa care e in poze, si nu stiu daca la lampa mea DIY, pe doua canale mai trebuie sa mai am inca una,sau e buna asta care are cred 2 canale.
Si inca ceva poate ma ajuta cineva cu un program de dimare pe care-l folositi voi, avand doar leduri albe si royal blue.
|
 |
|
|