[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: melcu
Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
ATI Phosphat stop imi facea si mie cu ochiul ! Dar nu am gasit pe nicaieri la noi.

Trebuie neaparat si reactor ? Sau merge si fara ? Ma gandeam sa il pun intr-un saculet ceva si sa incep cu cantitati mici. Nu prea mai am incredere in testele vietii.
Un skimmer bekett, 10 kg de matrix si un reactor de no3
Coreeeect !!!!
De unde cacat incep.

Asta era intrebarea de baraj.
Da da da.
Cunoastem... am folosit. Am scapat oarecum de ele ! Au aparut again..

Cum spuneam ! Ma intereseaza ceva pe termen lung. Degeaba scap de ele o saptamana ca apoi o sa apara again.

Eu nu.
Nu am ce sa fac cu asemenea ceva.
Las ca nici cu Fan nu imi este frica !

Le primeam inainte la7-8 erau in Bucuresti. Saptamana trecuta dupa 11 au sosit.

Foarte naspa viitorul pestilor din acest punct de vedere.

Radu_B wrote:@melcu: tu vorbesti de apa sarata, nu?

Dap, am verificat. A postat unde trebuie.
La cate alge sunt in acvariul ala de 160 de cm... crede-ma nu este suficient un peste.

Plus ca undeva in spate este o alta probleme care le cauzeaza ! Problema respectiva incerc sa o identific.
SALUT,

Zic ca trebuie sa expun problema aici

De ceva timp ma bat cu o mare invazie de alge. Care vad ca in loc sa dea inapoi da inainte.

Am facut teste de PO4 & NO3.

NO3 aproape 0.

PO4 parca erau cumva ceva. Nu foarte alarmante.

Dozez NOPOX 20 ML pe zi.

Nu stiu din ce parte a apuc problema. Testele le-am facut cu trusa de la sera, deci nu stiu cat de relevante sunt rezultatele. Am facut NO3 si cu salifert. Tot 0 este rezultatul.
Skimmerul Bekett se comporta normal.

Ceva ajutor ?
Frumos.
Tot de vanzare ?
Vandut. Se poate inchide.

Multumesc de gazduire.
Please editeaza poza aia cu pestoiul ala ca ma sperie !
Ahahahaha
koala wrote:Sa-ti traiasca aratarile!
Ti-am spus ca nu o sa mearga 2 perechi de clown acolo, tinand cont ca aia mari sunt cum sunt.

Bre stiam si eu ! Dar nah. Am luat de la ALT_valy un euphilia f dragut ! Si avea si 2 clowni mititei care stateau f bine acolo in coral. Ehh... nu a mers la mine !
Ai mei stateau efectiv langa coral si ii pandeau. Asa ca am decis sa ii vand.

Treaba este in felul urmator:

1. Am alge. Destul de multe. Degeaba dozez NOPOX... nu face fata. Alte sugestii ?
2. Incepe sa ma dispere toata treaba cu nisipul ala... este mult este fin si chiar ma scoate din sarite
3. Am si eu nevoie de sugestii cu ce as putea incerca sa lipesc coralii ai de piatra. Am ceva fraguri de exemplu GPS-ul de la tine Ricardo cu care necazurile alea de clowni joaca ping pong. Oriunde il pun ei il arunca si il trantesc si so on.

Salutare,

Hai sa mai fac un update.

Am adaugat vineri un blue tang juvenil. Sper sa fie lasat in durerea lui deasemenea un turbo snail sa pasca la algele respective.

Am mai incercat inca odata cu doi clown fish ! Nici o sansa. Ii bat cei mari de nu inteleg nimic.
Incearca sa mai scazi turatia la pompa.
Salutare,

Vand un clown, este mic are cam 3 cm apreciez eu.

Pretul este 5o de ron.

Anunt valabil doar pentru Bucuresti.

Se poate inchide. L-am dat.

Multumesc de gazduire.

Forum Index » Profile for melcu » Messages posted by melcu
Go to: