[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lelaina
Forum Index » Profile for Lelaina » Messages posted by Lelaina
Well...am tatonat terenul si stiu ca vrea un acvariu. Bine, ca el vrea un acvariu mai mare, ar fi in planul unui viitoare locuinte. Ar avea grija de el, cel putin la inceput, si avand in vedere ca inca mai locuieste cu parintii, am incredere ca maica-sa nu-i va lasa sa moara. Oricum, e foarte posibil sa aiba grija de ei oricum.

Dimensiuni, ce sa zic, m-as incadra pe la 50 de cm. Cred ca am sa dau o tura week-end-ul asta pe la pet-shopuri prin Bucuresti (desi nu stiu prea multe. doar ala de pe lispcani care nu imi inspira multa incredere si vesnica piata obor, pe care nu stiu in ce masura o pot numi pet-shop).

La pestisori, in schimb, sunt si mai in ceata. N-am idee ce pestisori sa iau, am inteles ca trebuie sa iau si sanitari si nu stiu...

Cu abrevierile scuze...am sa incerc sa le evit pe cat posibil, dar daca mai imi scapa, fara intentie, doar ca sunt obisnuita cu cateva abrevieri sunt intrate in mana
Tinand seama de salariu si de viitoarele mele restante platibile, asa vrea sa ma incadrez undeva pe la 2-3 milioane...am vreo sansa? Sau astept sa vina ziua lui in noiembrie ca mai am si atunci o sansa
M-am benoclat dupa un butonel de edit, vad ca nu e, sau am eu nevoie de ochelari.

In orice caz, am uitat sa va intreb altceva. Cam la ce pret as ajunge daca vreau un acvariu decent (ma refer la echipamente si stuff), nu prea mare, cu vreo 5 pestisori, nu stiu cat sa zic... Macar ca idee asa, sa vad cat din salariu sacrific
Ma rog, primul meu acvariu este impropriu spus.

Planuiesc sa-i cumpar prietenului meu un acvariu, in ideea ca este mai usor de look after decat un pet patruped, spre exemplu.

M-am mai uitat pe un site de gen am sa ma apuc sa citesc mai in detaliu si pe forum,dar problema este ca am un deadline pe 10 septembrie, asta fiind data inmanarii cadoului.

Am citit un topic in care cineva vroia sa mearga la geamgiu sa faca acvariul. Eu as vrea mai babeste asa, sa-l cumpar direct de la petshop. Presupun ca asta este posibil, right?

Ce pesti imi recomandati pentru un prim acvariu? Mentionez ca sunt blue lover : Si orice alte sfaturi sunt binevenite

Forum Index » Profile for Lelaina » Messages posted by Lelaina
Go to: