[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: anna
Forum Index » Profile for anna » Messages posted by anna

Si ..acum , sunt obligata sa ii cumpar acvariu ..am spart bolul. :doh:
...sper sa supravietuiasca putin in vasul in care l-am pus ..maine la prima ora ma duc la cumparaturi
AMON_RA wrote:Daca tot te gandesti sa cumperi un acvariu mai mare trece pe lista si un filtru pentru el .
Si o intrebare pentru tine . Titlul topicului inseamna ceva sau ai pus literele intr-un bol si le-ai scris in ordinea extragerii lor?

Ha ha ..extrase din bol ..paaai da, inseamna ceva ..adica..

erm = something like "hmm"
si "hi" = buna ..

...si da, mi se pare normal ca o sa-i cumpar filtru pentru un acvariu mai mare
luci_sandor wrote:Parerea mea este: cu cat mai repede cu atat mai bine...si daca tot iei un acvariu..poti lua unul mai mare(sa zicem vreo 100 L) si sa-i cumperi si o pereche.....

buna idee ..chiar i-ar trebui o pereche ..dar nu pot mai repede de o luna, din pacate nu il pot convinge pe batranul meu sa-mi cumpere ..si bani primesc doar luna viitoare. .deci ...sper sa supravietuiasca ^_^
luci, pare bine sa te cunosc
Multumesc pentru "bine ai venit"-uri .Imi pare bine sa va cunosc
Pai ..chestia e ca ..pana la urma tot o sa cumpar un acvariu ..nu am de ales. .. ..credeti ca ar supravietui macar o luna in bol ? xD nu cred ca o sa creasca cine-stie-ce mare in intervalul asta ..
Ah ..si aici o poza eu el ^^

image
multumesc,andras ..
eh..acum nu mai am ce face. ..stau si il ingrijesc asa ..s-a spulberat imaginea pe care o aveam in minte de cand eram mititica ..cu acel bol si pestisorul auriu de la Tom&Jerry ..
Buna.Numele meu este Ana (prezentare tipica adunarilor alcoolicilor anonimi, stiu) ..Sunt din Piatra Neamt, si studiez la liceul de arta

*ahem* ..sunt proaspata posesoare de un caras auriu ..l-am primit cu ocazia zilei mele de nastere (nu a contat ca a fost acum mult timp), doar ca am o problema .. ..se afla intr-un bol ..e unul destul de maricel, nu e problema de spatiu ..filtru, alea alea ..nu ma pricep deloc , actually ..traiesc constant cu frica sa nu fac ceva gresit si sa dea coltul.

..nice to meet you

Forum Index » Profile for anna » Messages posted by anna
Go to: