Message |
|
Sorry....nu se leaga ce ai acolo .... ramin la idea ca s prea multe pietre care nu se leaga intre ele chiar daca unghiurile imaginare date de ele sint corecte sa zic asa .
Sigur vei tine cont si de alte pareri plus ca cel mai important e sa ti placa tie .
|
 |
|
Pai nu e vb de iwagumi ( nici eu nu agreez stilu neaparat - e prea minimalist ) dar ideea e ca la prima vedere pare prea incarcat si te oboseste putinplus ca nu ai o zona de focus sau nu o vad eu . Poate cu plante vei mai atenua dar na .... imi par si prea dispersate cumva prin tot bazinu ( sper sa nu ma injuri de observatii ... promit ca ma abtin de acum  )
|
 |
|
Iarasi nu as fi mers pe asa multe roci de dimensiuni apropiate ..chiar daca ele se leaga prin directie , inclinatie cumva nu formeaza o compozitie . Sorry de observiatii ...
|
 |
|
Salut !
Imi permiti o sugestie ?
L ai incarcat prea tare cu roci....plus ca ai creat 2 planuri separate ...
|
 |
|
De accord cu tine, in primu rind trebuie sa ti placa tie acvariu . Vreau sa investesc oricum in obiective ca mi place si sa pozez , nu as face o doar pt acvariu . Legat de setari , multam fain de link , oricum basic stiu sa lucrez cu el , am ci=unostinte de baza legat de ISO , white balance ... . Poate ca daca le as salva RAW din prima si apoi sa le aranjez in photoshop as mai cistiga la calitate .
Am vazut asa ca mult conta si lumina ambientala ( din camera ) . Daca e bezna trebuie ISO mare , ai noise mare .... na vorba ta trebuie multa practica . 
|
 |
|
|
 |
|
Foarte faine pozele si plantele . Musai sa schimbi fundalul . 
|
 |
|
Si inca ceva daca ti iei alte pietre , ia ti tot albastre (gri albastrui ), sint cele mai de effect cu plantele verzi sau chiar si cu plantele rosii .
|
 |
|
Dupa mine pietrele sint cele mai de effect , dar asta tine de gusturi .
|
 |
|
Esti norocos la 3 euro / kg. Eu mi am luat aici in Munchen Cloudy roks cu 7 euro/kg. Am dat in jur de 110 euro numai pe pietre .
|
 |
|
|
 |
|
o intrebare Costin , poate cam idioata . Te afecteaza asa mult faptu ca apa e mai dura de la pietre ? Adica merita sa le inlocuiesti ? Nu poti merge cu setupu asta pina atinge un maxim si apoi sa le schimbi ?
|
 |
|
Va multumesc mult de aprecieri.
Trebuie sa progresez pe partea de foto . E un pic frustrant cind vezi cum e acvariul real si cit pierde in fotografie da na cred ca se intimpla la destui lucrul asta .
|
 |
|
Si un close up cu piatra mare .
|
 |
|
Dap , tot ce se poate sa arate mult mai bine in V sa imbrace usor V ul creat de pietre . S ar mula mult mai bine deja pe forma create deja . Sper sa mi iasa .
Legat de poze multam tare de sugestii.
|
 |
|
Rotala as vrea daca reusesc s ai dau o forma de arc de cerc dar usor inclinat , partea dinspre piatra mare sa fie mai inalta . Ma mai gindesc si la versiunea sa I dau un V dar tot asa inegal, spre piatra mare sa aiba inaltime maxima.
|
 |
|
Ce imi pare rau ca prin resize poza pierde f mult la calitate si detaliu.
|
 |
|
Salutare prieteni
revin cu un mic update , cu rotala usor mai mare . Intre timp am mai tuns trifoiul dar in citeva zile a crescut la loc . Are un ritm de dezvoltare ceva de speriat . Ma bucur de monte carlo ca in sfirsit simt ca se dezvolta . Promit ca nu va mai zapacesc cu poze pina in momentul in care acvariul se va apropia de forma finala , cu gazon complet de monte carlo , rotala mai deasa si ce mai trebuie . Sper sa va placa si in forma de acum .
Faraoane am sa testez NO3 si cum ai zis tu .
|
 |
|
Am dublat doza de NPK si am facut test dupa 24 ore . Nu mi mai arata 0 la NO3. Cred eu e undeva spre un 3 valoarea .
|
 |
|
Mie sincer dupa cum arata pietrele tale nu mi se par a fi calcaroase .
|
 |
|