[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Sorry....nu se leaga ce ai acolo .... ramin la idea ca s prea multe pietre care nu se leaga intre ele chiar daca unghiurile imaginare date de ele sint corecte sa zic asa .

Sigur vei tine cont si de alte pareri plus ca cel mai important e sa ti placa tie .
Pai nu e vb de iwagumi ( nici eu nu agreez stilu neaparat - e prea minimalist ) dar ideea e ca la prima vedere pare prea incarcat si te oboseste putinplus ca nu ai o zona de focus sau nu o vad eu . Poate cu plante vei mai atenua dar na .... imi par si prea dispersate cumva prin tot bazinu ( sper sa nu ma injuri de observatii ... promit ca ma abtin de acum )
Iarasi nu as fi mers pe asa multe roci de dimensiuni apropiate ..chiar daca ele se leaga prin directie , inclinatie cumva nu formeaza o compozitie . Sorry de observiatii ...
Salut !
Imi permiti o sugestie ?
L ai incarcat prea tare cu roci....plus ca ai creat 2 planuri separate ...
De accord cu tine, in primu rind trebuie sa ti placa tie acvariu . Vreau sa investesc oricum in obiective ca mi place si sa pozez , nu as face o doar pt acvariu . Legat de setari , multam fain de link , oricum basic stiu sa lucrez cu el , am ci=unostinte de baza legat de ISO , white balance ... . Poate ca daca le as salva RAW din prima si apoi sa le aranjez in photoshop as mai cistiga la calitate .
Am vazut asa ca mult conta si lumina ambientala ( din camera ) . Daca e bezna trebuie ISO mare , ai noise mare .... na vorba ta trebuie multa practica .
Obiectivul este acesta , un obiectiv de macro :
http://www.f64.ro/products/description/Canon_EF_S_60mm_f_2_8_Macro_USM-1_1_/index.html

Trebuie sa mi iau unu wide .
Foarte faine pozele si plantele . Musai sa schimbi fundalul .
Si inca ceva daca ti iei alte pietre , ia ti tot albastre (gri albastrui ), sint cele mai de effect cu plantele verzi sau chiar si cu plantele rosii .
Dupa mine pietrele sint cele mai de effect , dar asta tine de gusturi .
Esti norocos la 3 euro / kg. Eu mi am luat aici in Munchen Cloudy roks cu 7 euro/kg. Am dat in jur de 110 euro numai pe pietre .
http://www.ebay.com/itm/Aquascaping-ADA-Seiryu-Stone-rock-aquarium-random-pick-plant-shrimp-Driftwood/151764982495?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D33873%26meid%3D35516683afd04db492be106d7e2ecf13%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D281101900360
Daca ai lua de pe ebay Seyru stones ?
Nu stiu parca fara roci e cam sec un bazin , indifferent de plantele care le ai .
o intrebare Costin , poate cam idioata . Te afecteaza asa mult faptu ca apa e mai dura de la pietre ? Adica merita sa le inlocuiesti ? Nu poti merge cu setupu asta pina atinge un maxim si apoi sa le schimbi ?
Va multumesc mult de aprecieri.
Trebuie sa progresez pe partea de foto . E un pic frustrant cind vezi cum e acvariul real si cit pierde in fotografie da na cred ca se intimpla la destui lucrul asta .
Si un close up cu piatra mare .
Dap , tot ce se poate sa arate mult mai bine in V sa imbrace usor V ul creat de pietre . S ar mula mult mai bine deja pe forma create deja . Sper sa mi iasa .
Legat de poze multam tare de sugestii.
Rotala as vrea daca reusesc s ai dau o forma de arc de cerc dar usor inclinat , partea dinspre piatra mare sa fie mai inalta . Ma mai gindesc si la versiunea sa I dau un V dar tot asa inegal, spre piatra mare sa aiba inaltime maxima.
Ce imi pare rau ca prin resize poza pierde f mult la calitate si detaliu.
Salutare prieteni
revin cu un mic update , cu rotala usor mai mare . Intre timp am mai tuns trifoiul dar in citeva zile a crescut la loc . Are un ritm de dezvoltare ceva de speriat . Ma bucur de monte carlo ca in sfirsit simt ca se dezvolta . Promit ca nu va mai zapacesc cu poze pina in momentul in care acvariul se va apropia de forma finala , cu gazon complet de monte carlo , rotala mai deasa si ce mai trebuie . Sper sa va placa si in forma de acum .
Faraoane am sa testez NO3 si cum ai zis tu .
Am dublat doza de NPK si am facut test dupa 24 ore . Nu mi mai arata 0 la NO3. Cred eu e undeva spre un 3 valoarea .
Mie sincer dupa cum arata pietrele tale nu mi se par a fi calcaroase .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: