[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Chiar arata ok si sint convins cu gazon complet va arata si mai bine cine stie poate chiar vei scoate blixa ( cred ca aia este ) dintre pietre . As fi curios cum arata fara ea .
Deci pe rind raspund.
Lucian sorry nu am cumparat inca test de po 4 , am sa iau in weekend . E adevarat ca e relative totul fara teste complete .
Prostia este ca e un test all in one si pui si ce trebuie si ce nu .
Lumina nu cred ca am in exces, e vb de 2 tuburi t5 de 28w la 126l brut .
Este JBL macro ce pun .
Si o poza cu algele in cauza ( scuzati calitatea )
Aseara am pus NPK 2 ml . Am facut un test acu seara si nus mi se pare ca e spre 0 valoarea NO3 . Ciudat asa ca mi s au facut destule alge verzi punctiforme si pe plante si pe pietre .
Arata bine acvariul .
Am multe Frunze de eleocharis galbene asa de citeva zile . Nu stiu sint batrine , e vreo dereglare in acvariu ... Partea rea e ca plec dimineata la serviciu si mai vin seara si nu prea mai am vointa sa studies cauzele . Nici nu stiu care ar fi , am crescut parvula in conditii mai austere si nu am avut treaba .
O sa incerc asta cu mentinutul intr o cantitate mica desi nu prea mai imi permite jobul sa stau pe linga acvariu . Trebuie insa sa o fac mai ales ca si monte carlo creste tare frumos . Am sa cresc si fertilizarea . Multam tare te interventii ( sint atent la tot ce scrieti ) .
ok , no problem .
E un film subtire verde pe geam care apare la 2 zile deja dupa ce am curatat geamul.
O problema Lucian, se inverzeste destul de tare geamul ... ma gindesc ca neaparat imi trebuie si un test de PO4 nu?
Sorry daca m am bagat prea mult in seama in scapele tau ( nu a fost rea intentie ) .
Va multumesc de interventii , o sa bag NPK la greu
Va trebui sa mi iau si test de PO4 si na sa vad cum stau . La partea asta de control macro am inca multe de invatat de la voi .
Se topesc furnzele .....adica sint gauri in ele ... Si eu am no3 apropae de 0
Nu stiu de ce citeva din staurogyne s au albit complet. Nu mi dau seama care e cauza , e o planta care la mine a mers chiar bine . E posibil ca hydrocotile sa consume rapid nutrient din apa si sa lase plantele cu crestere mai lenta fara ?
Sint plante tare faine Staurogyne .
Te ar fi avantajat mult la pietrele astea un substrat negru sau gri .....
Super si inca o data scuze ca m am bagat in topic da na e la inceput acvariu si mai poti aranja in el .
Uite de ex la hardscapele ala din link as putea sa ma uit mult fara sa ma plictisesc sau sa ma oboseasca . Iti da un confort vizual chiar si fara plante .
Eu as incerca sa l aduc la o forma apropiata de ce e aici ( repet nu tre sa faci iwagumi - e plictisitor )

http://www.hraquascape.org/images/articles/Paskal3.jpg

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: